Ela Voineag l-a impresionat pe Cheloo și s-a calificat în finala iUmor: "A fost unul dintre cele mai bune numere de stand-up"

 Dumitrache Laura
.

Ela Voineag a revenit în calitate de concurentă la iUmor, sezonul 14. Actrița a venit pregătită cu un număr de stand up senzațional și i-a „criticat” pe jurați. Spre surprinderea multora, cei patru jurați nu s-au supărat, ba chiar, Cheloo a rămas impresionat de roast-ul acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ela Voineag a mai participat la iUmor în 2020, iar acum a revenit în sezonul 14, în calitate de concurent. Actrița s-a calificat în finala emisiunii de umor și i-a impresionat pe jurați, dar și pe telespectatori cu numărul ei de stand-up. Pe numele ei din buletin, Elena Voineag, și-a început numărul dezvăluind cum a decis să se înscrie la iUmor, sezonul 14.

elaela

La votul publicului au intrat Fachirul din Periș, Claudia Moroșanu, artiștii Ansamblului „Valea Prahovei, cei din grupul Les Zabloks, Toader Bordei și Ela Voineag. Cele mai multe voturi au fost obținute de actriță care s-a calificat în finala sezonului 14 al emisiunii iUmor.

Citește și: Gigel Frone, schimb de replici cu Dan Badea, după apariția lui la iUmor. Ce acuzații îi aduce și cum se apără prezentatorul TV: „Se maimuțărea' / „Nu pot să imit pe cineva cu probleme'

Citește și:„Nu vă e rușine să luați bani de la bătrâni”. Doina Teodoru a ironizat-o pe Monica Gabor, la iUmor

Citește și:'Sunt întreținută all inclusive, nu ai cum să mă scoți doar la un suc…'. Ce replici i-a dat Maria Lungu lui Mihai Bendeac la iUmor

Citește și:Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt noii jurați iUmor, în locul lui Costel Bojog. Ce rol va juca magicianul Robert Tudor în sezonul 14: „Total imprevizibil”

Ela Voineag s-a calificat în finala iUmor, sezonul 14

Ela Voineag a revenit la iUmor, sezonul 14. Actrița s-a calificat în finala emisiunii după ce a prezentat un număr de stand-up impresionant. Cei patru jurații ai reality show-ului au rămas surprinși de talentul actriței. Ela Voineag a povestit la începutul numărului de roast despre decizia ei de a revenit la iUmor, iar întreaga poveste a fost presărată cu autoironie.

Eu venisem în vizită acum o săptămână și cineva din domeniu m-a văzut și a întrebat: «Ce se întâmplă, mă? A venit Voineag ca să vă ia banii?» Și am zis: «Ce idee! Dacă au alții încredere în mine că pot să vă iau banii, de ce să nu îi ascult?» (…)Gurile rele ar fi zis că am ars niște etape în această meserie, iar alte guri au zis: «Mamă, ce talentată e!», a declarat actrița, care a avut și câteva glume acide la adresa juraților și prezentatorilor. În timpul roast-ului a fost iertat doar magicianul Robert. „Și la Bordea au intervenit schimbări! Nu mai este cea mai cunoscută asistentă TV, este cea mai cunoscută asistentă TV care are o asistentă TV', a spus Ela Voineag, stârnind hohote de râs în sală.

Ela Voineag, ironii la adresa juraților iUmor

Ela Voineag a avut și câteva replici ironice la adresa juraților. Actrița a stânirt hohote de râs la masa juraților, dar în rândul spectatorilor. Ela Voineag și-a încheiat numărul prezentându-l pe câinele său, Igor Voineag, despre care a spus că va fii viitorul concurent la iUmor.

Foarte multe s-au schimbat de când am fost eu aici ultima dată și am întrebat cine mai este în juriu și mi s-a spus așa:«Bordea și cu Cortea sunt în locul lui Bendeac. Ha! Deci așa arată fundul lui Bendeac dacă ar sta pe două scaune. Cortea, la un moment dat, mi-a spus că era un comediant așa de prost, încât Bordea îl lua în deschidere prin țară doar pentru că voia să aibă șofer. Acum, nu mai ești șoferul lui Bordea, ești cotieră. Și la Bordea au intervenit schimbări. Nu mai este cea mai cunoscută asistentă TV, este cea mai cunoscută asistentă TV care are o asistentă TV. (…) Vă spun că pe (Delia) am văzut-o personal în taberele de refugiați printre pachete. Ce n-a putut să înfulece pe loc, a luat la pachet (…) Există schimbări și în viața lui Cheloo. !', a fost o parte din numărul rostit de Ela Voineag, la iUmor, sezonul 14 și care i-a amuzat copios pe jurați.

Cheloo, impresionat de numărul de roast prezentat de Ela Voineag

Delia, Cheloo, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost surprinși de numărul de stand up prezentat de Ela Voineag, la iUmor, sezonul 14. Mai mult, Cheloo s-a declarat impresionat de roast-ul făcut de Ela Voineag. „Cred că a fost unul dintre cele mai bune numere de stand-up din acest sezon, a spus Cheloo.

De asemenea, Delia a declarat că Ela Voineag este concurenta ei preferata din sezonul 14. Aceasta a obținut 4 thumbs up și a fost vizibil emoționată. „Este preferata mea! Știu că va fi în finală!, a mărturisit Delia la testimonial.

Sâmbătă aceasta, jurații iUmor vor analiza momentele concurenților care s-au calificat în finală și vor spune cine merită să intre în cursa pentru marele premiu.

Sursa foto : Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton