Ela Crăciun, la VIVA! Influencers Party la o săptămână după ce a născut. A purtat o rochie mulată

 Pirvu Cristina
.

Ela Crăciun a acceptat invitația și a participat la VIVA! Influencers Party la mia puțin de o lună de la nașterea celui de al treilea copil. Vedeta s-a simțit bine și a avut curajul de a purta o rochie mulată! Ce apariție!

Ela Crăciun a născut pe data de 17 octombrie un bebeluș perfect sănătos. Frații lui mai mari l-au întâmpinat cu brațele deschise, erau foarte curioși să facă cunostință cu micuțul. Mămica s-a simțit foarte bine după naștere, este obișnuită, are experiență!

Așa face că, spre încântarea noastră, vedeta a participat la VIVA! Influencers Party. A răspuns DA invitației și seara și-a făcut apariția la SEVA Lounge. A îmbrăcat o rochie mulată, neagră, cu dungi albe. Pe parcursul sarcinii, vedeta a luat în greutate 13 kilograme pe care speră să le dea repede jos.

Pare că al treilea copil o face și mai fericită, are o familie frumoasă, deosebită. Se poate observa că este mulțumită din punct de vedere personal, mereu are zâmbetul pe buze și cuvinte minunate la adresa altora.

Ela Craciun la VIVA! Influencers PartyEla Craciun la VIVA! Influencers Party

Ela Crăciun a compus o scrisoare emoționantă pentru copilul ei, abia născut, pe care își dorește ca acesta să o descopere peste ani, când va fi mare și va conștientiza emoțiile pe care le-a oferit mamei sale odată cu venirea lui pe lume.

Bine ai venit pe lume, iubire! Nici nu știi câtă dragoste am strâns în ultimele 9 luni, care abia așteapta să fie împărtășită și cu tine. Am atâtea lucruri să aștern în cele mai frumoase urechiușe pe care le-am văzut vreodată, încât abia așteptam să vii. Vreau să te asigur că voi fi mereu recunoscătoare pentru clipele noastre, doar ale noastre, dar era timpul ca lumea din jurul nostru să se bucure de miracolul pe care îl reprezinți. Ai un tată și doi frați extraordinari care au ales de mult să te iubească, fără să îi intereseze dacă vei fi băiat sau fată, sau ce nume vei purta. Ai mătuși, unchi, bunici și prieteni gata să aibă grijă de tine, încât nici nu îți va mai fi așa dor de pântecele mamei.'

Mulțumim partenerilor noștri, glo și L’OR.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

Ela Crăciun a născut al treilea copil

Ela Crăciun a născut al treilea copil la un spital privat din Bucureşti, pe data de 17 octombrie. Totul a decurs foarte bine, mămica aştepta cu mare nerădbare să îşi strângă în braţe bebeluşul care a prmit nota 10. 

Foto: Vlad Chirea

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton