Edward Sanda, refuzat de Connect-R: „I-am trimis trei sau patru piese. Mi-a zis că...”

 Miniosu Alexandra
.

Edward Sanda a fost refuzat de Connect-R. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către soțul Cleopatrei Stratan, în urmă cu puțin timp. Acesta le-a povestit fanilor că, până acum, i-a trimis fostului concurent de la Asia Express mai multe piese, dar nu i-a acceptat niciuna. Totodată, cântărețul în vârstă de 24 de ani a spus și motivul pentru care fostul soț al Mishei a procedat astfel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Edward Sanda, refuzat de Connect-R. Este dezvăluirea cu care soțul Cleopatrei Stratan și-a luat toți fanii prin surprindere, în urmă cu puțină vreme. Acesta a povestit că își dorește foarte mult o colaborare cu fostul soț al Mishei, dar se pare că acesta din urmă l-a refuzat. Cel dintâi nu se dă însă bătut, deși nu i-a acceptat până acum trei sau patru piese, și speră ca visul să-i devină realitate, la un moment dat.

edward-sanda-connect-r-6edward-sanda-connect-r-6

La 24 de ani, Edward Sanda poate să spună că le are pe toate. Are o soție superbă, celebra Cleopatra Stratan, dar și o carieră de succes, la care mulți tineri de vârsta lui visează. Cu timpul, prin muncă și studiu, acesta a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Are la activ multe colaborări, pe plan muzical, dar încă nu a reușit să facă o piesă și cu Connect-R, lucru pe care și-l dorește foarte mult, pentru că fostul soț al Mishei l-a refuzat.

Edward Sanda, refuzat de Connect-R. De ce nu a vrut să colaboreze cu el

De curând, Edward Sanda le-a povestit fanilor că a fost refuzat de Connect-R. Conform spuselor lui, acesta i-a trimis mai multe melodii, dar fostul concurent de la Asia Express nu a acceptat niciuna.

„Uite, îmi doresc o colaborare cu Connect-R. Pâna acum i-am trimis trei sau patru piese, nu mai știu, dar mi le-a refuzat', le-a povestit Edward Sanda fanilor săi, conform spynews.ro.

„Mi-a zis că nu le-a simțit'

Conform spuselor lui Edward Sanda, motivul pentru care Connect-R i-a refuzat piesele a fost acela că „nu le-a simțit'. Cu toate acestea, fostul soț al Mishei i-ar fi spus soțului Cleopatrei Stratan că îl așteaptă și cu alte variante, semn că ar fi, totuși, deschis pentru o colaborare. De altfel, ginerele lui Pavel Stratan a mărturisit că îi va mai trimite melodii, pentru că își dorește foarte mult să facă echipă împreună.

„Mi-a zis că nu le-a simțit. Omul mi-a zis că nu le simte pe astea, dar mai așteaptă. O să-i mai trimit. Cu el chiar îmi doresc!', a continuat Edward Sanda.

De ce și-a păstrat Cleopatra Stratan numele după nuntă

În august 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut o nuntă ca-n povești. Imediat după fericitul eveniment, fanii au observat că artista și-a păstrat numele după ce a devenit soția cântărețului. Solista a luat această decizie pentru că toate lumea o cunoaște așa și nu a considerat că e neapărat să se treacă la numele de familie al partenerului ei.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens', a declarat Edward Sanda, acum ceva timp, conform sursei citate.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton