Eduard Gogulescu a fost eliminat de la Survivor 2023: "E greu când îți dorești ceva foarte tare și..."

 Raiciu Adriana
.

Eduard Gogulescu a fost eliminat de la Survivor 2023. Miercuri seară, la consiliul de eliminare, domnul Dan a anunțat numele concurentului care părăsește Survivor România 2023. Este vorba de Eduard Gogulescu, tânărul din echipa Războinicilor, care a pășit în competiție în urmă cu o săptămână. Primele declarații făcute de acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Eduard Gogulescu a fost eliminat de la Survivor. În ediția de seara trecută, la consiliul de eliminare, au fost în pericol de eliminare șase concurenți: DOC, Kamara, Ionuț Iftimoaie, Eduard Gogulescu, Alexandra Ciomag și Robert Moscalu.

Daniel-PavelDaniel-Pavel

Cel care a părăsit emisiunea a fost Edurard Gogulescu din echipa Războinicilor, concurentul care a intrat în competiție în urmă cu doar o săptămână. După ce domnul Dan i-a strigat numele, tânărul s-a ridicat de pe scaun și a ținut un discurs emoționant.

Citește și: Survivor România 2023. Trei Războinici au fost propuși spre eliminare, iar Mihai Zmărăndescu și Robert Moscalu sunt în scandal

Citește și: Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Ce condiție i-a pus ea artistului: „Îmi doresc să fiu…’

Citește și: Ce a făcut Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Cătălin Botezatu: „El pe mine m-a făcut, a contribuit la evoluția mea, la numele meu'

Eduard Gogulescu a fost eliminat de la Survivor

O nouă eliminare la Survivor România 2023. După ce șase concurenți au fost propuși spre eliminare, trei de la Războinici și trei de la Faimoși, unul dintre ei a fost nevoit să plece acasă, în urma voturilor primite celor de acasă. Este vorba despre Eduard Gogulescu, concurentul din echipa Războinicilor, care a pășit în emisiune în urmă cu doar o săptămână.

„Nu pot să spun că nu mă așteptam, dar mi-e greu să mă ridic de pe scaunul ăsta. E greu când îți dorești ceva foarte tare și îți scapă printre degete. Vreau să spun că așa familie frumoasă cum a fost echipa asta nu am crezut că se poate. Sunt oameni frumoși, și pe interior, și pe exterior. Vreau să vă mulțumesc că încă mai există oameni buni și prieteni adevărați.', a spus Eduard la final.

Ce mesaj i-a transmis domnul Dan

Și domnul Dan i-a transmis un mesaj concurentului din echipa Războinicilor, după eliminare.

„Vreau să spun și eu câteva cuvinte despre toți cei cărora le sting flacăra. Edi, în cazul tău, discursul putea să fie așa: Ai adus glorie tribului tău. Toate sunt plauzibile. Le aveai în cartea ta. Pentru tine Survivor se oprește aici, dar poate să continue în viața ta.

Pentru cei de acasă, pentru națiunea Survivor România, este un exemplu viu că dacă îți dorești ceva, poți să stai pe un traseu. Pentru tine Survivor se încheie în această seară, îți poți lua rămas-bun de la tribul din care ai făcut parte', a spus, la rândul lui, Domnul Dan.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton