Eda Marcus va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2022: "Este o dorință secretă"

 Dumitrache Laura
.

Eda Marcus va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2022. Țara noastră este reprezentată de WRS și va intra de pe poziția a doua în marea finală. Aceasta va avea loc sâmbătă, 14 mai, în direct la TVR 1 și TVR Internațional, începând cu ora 22.00. Programul oficial îi aduce din nou pe scenă astăzi, la repețitia pentru juriu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Emoțiile calificării în marea finală au trecute deja pentru WRS, trupa care ne reprezintă la Eurovision 2022. Astăzi, concurenții urcă din nou pe scenă, la repețita pentru juriu. Fiecare artist concurează pentru un punctaj adunat din notele juriului și cele acordate de fani. Aceste punctaje contează în egală măsură în calculul pentru clasamentul final.

Eda MarcusEda Marcus

La ediția din acest an, punctajul acordat de juriul României va fi prezentat de Eda Marcus. Vedeta tv este foarte emoționată și bucuroasă îna celași timp pentru că i s-a oferit această ocazie. Pentru Eda, dezvăluirea deciziei juraților, din România, în marea finală Eurovision, este un vid devenin realitate.

Citește și: WRS, primele declarații după ce România s-a calificat în finala Eurovision:”Nu voi dezamăgi”

Citește și: România s-a calificat în finala Eurovision 2022.Toată sala a cântat și a dansat pe melodia Llamame, cântată de WRS

Citește și: Momentul stânjenitor prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant de lux, în Paris:„A început cea mai penibilă milogeală'

Citește și: Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine:„Am plâns amândoi în camera ei'

Eda Marcus va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2022

Marea finală a competiției muzicale, Eurovision 2022, va avea loc , sâmbătă, 14 mai. România este reprezentată de WRS, iar în joi seara, s-a calificat în finală. Așadar, emoțiile calificării în marea finală au trecut, iar artiștii au urcat din nou pe scenă astăzi, la repetiții pentru juriu. La ediția din acest an, punctajul acordat de juriul României va fi prezentat de Eda Marcus. Prezentatoarea tv consideră că i s-a împlinit un vis din copilărie.

Ca un fan adevărat Eurovision, este o dorinţă secretă a mea din copilărie care s-a împlinit peste timp. Voi reprezenta în acele minute România şi nu am cum să nu tremur de emoţie şi încântare pentru o asemenea responsabilitate. Aşa că este o mare bucurie să fiu parte din această etapă, atât de importantă. Este totodată şi o validare pe care mi-au oferit-o colegii mei, propunându-mă pentru acest rol. Abia aştept să rostesc binecunoscuta replică: Bucharest is calling!', a spus Eda pentru tvr.ro.

Eda Marcus: „A venit ca o mare onoare și validare”

Vedeta tv și-a dorit de mic copil să primească acest rol pe scena Eurovision, iar acum i s-a oferit această oportunitate. Eda Marcus este extrme de fericită și împlinită, odată cu nominalizatea sa ca spokesman la Eurovision.

Nominalizarea mea ca spokesman la Eurovision a venit ca o mare onoare și validare. De copil priveam admirativ cum se dădea legătura fiecărei ţări participante şi era aproape ca un concurs de pricepere, talent actoricesc şi frumuseţe, între prezentatoarele notelor. Era un moment încărcat de tensiune, dar şi de frumuseţe, un concurs în sine al diversităţii culturale şi etnice', mărturisește vedeta TVR.

România va intra în prima parte a finalei, la Eurovision 2022

România va intra de pe poziția a doua în marea finală, sâmbătă, 14 mai, de la ora 22.00. După anunțarea finaliștilor, artiștii au tras la sorți în cara dintre cele două părți ale show0ului vor concura. Producătorii au stabilit ordinea de intrare în concurs.

Așadar, România va intra în prima parte a finalei, de pe poziția cu numărul 2. Telepectatorii români din toate țările participante la această ediție Eurovision, cu excepția României, vor putea vota piesa „Llamame' în Marea Finală, sâmbătă, 14 mai.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton