Ed Sheeran va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

 Oana Pantazi
.

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle va avea loc pe data de 19 mai, iar pregătirile sunt deja în toi. Încet-încet, încep să fie dezvăluite atât numele invitaților importanți, cât și cele ale artiștilor care vor performa la cel mai important eveniment al anului. Ed Sheeran este unul dintre privilegiați, acesta urmând să cânte pentru fericitul cuplu.

Ed Sheeran va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Chiar dacă la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle vor fi doar' 800 de invitați, spre deosebire de cea dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, unde au fost 3.500, evenimentul se anunță de pe acum a fi unul cel puțin la fel de spectaculos, printre invitații de vază ai cuplului numărându-se atât membri de frunte ai familiilor regale din lumea întreagă, cât și personalități din lumea politică și artistică.

Dacă, momentan, multe dintre numele invitaților au rămas la nivel de pure speculații, iată că cel puțin unul este deja confirmat. Este vorba despre artistul Ed Sheeran, care a fost invitat în mod oficial de către cei ce se ocupă de planificarea nunții de la Palatul Buckingham. De altfel, dat fiind că melodiile lui Sheeran fac parte de mult timp din playlistul oricărei nunți care se respectă, nu este de mirare că artistul a fost invitat să cânte live pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Dacă va răspunde afirmativ, vom afla cu siguranță abia în mai, la nuntă…

Meghan Markle și Prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai.

Meghan Markle și Prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai.

Până atunci nu putem decât să bănuim că artistul va confirma prezența, cu atât mai mult cu cât, cândva, Ed a declarat că i-ar face plăcere să cânte la o nuntă regală. În luna decembrie, când a fost întrebat dacă va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan, artistul a răspuns cu umor că ar face-o dacă ar fi liber în perioada aceea. Faimosul cântăreț a declarat că nu se cunoaște cu Harry, chiar dacă nu sunt puțini cei care, poate și datorită părului roșcat al celor doi, care îi face oarecum să semene, se gândesc că Ed și Harry ar trebui să fie prieteni buni…

Ed Sheeran și logodnica lui

Ed Sheeran și logodnica lui

Deja s-au făcut pariuri cu privire la primul dans al mirilor, pe care l-ar putea interpreta Ed Sheeran, iar hiturile „Thinking Out Loud” și „Perfect” par cele mai potrivite. De altfel, Ed va avea ocazia să afle la ce urmează să se înhame, fiindcă recent s-a logodit și el cu iubita lui Cherry Seaborn, așa că, până la finele anului, ar putea să mai cânte la o nuntă – a lui!


Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton