Ed Sheeran a devenit tată pentru prima oară. Ce nume special a primit fetița artistului!

 Oana Pantazi
.

Ed Sheeran a devenit tată pentru prima oară săptămâna trecută, iar artistul și soția lui sunt în culmea fericirii. Iată ce nume neașteptat a primit micuța lor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce, în 2019 a fost artistul cu cele mai mari încasări în muzică, Ed Sheeran și-a permis o pauză binemeritată, anunțând că dorește să se dedice familiei… Iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate, cu atât mai mult cu cât cei doi soți și-au petrecut mare parte a timpului împreună, în ultimele luni, la reședința lor din Suffolk.

Citește și: Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!

Ed Sheeran, mândru tată de fată

Drept urmare, săptămâna trecută a venit pe lume fiica lui Ed Sheeran și a soției sale Cherry, artistul anunțându-și, astăzi, fanii prin intermediul unui mesaj emoționant, că a devenit tată pentru prima oară.

„Hello! Un mesaj rapid din partea mea, fiindcă am vești personale pe care vreau să le împărtășesc cu voi… Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe de doctori extraordinari, Cherry a adus-o pe lume pe superba și sănătoasa noastră fiică – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și bebelușul se simt extraordinar și suntem în al nouălea cer”, a scris Ed Sheeran.

Citește și: Primele imagini cu soțul Andreei Esca, după ce s-a vindecat de o formă gravă de COVID-19. Alexandre Eram s-a pus pe picioare, după ce a fost la Terapie Intensivă

S-au căsătorit în secret

Ed Sheeran și Cherry se cunosc încă de pe vremea liceului, însă atunci nu au format un cuplu. Reîntâlnirea lor a avut loc în 2015, când s-au îndrăgostit, iar la finele lui 2017, artistul anunța pe contul său de socializare logodna, cu puțin înainte de Anul Nou. Un an mai târziu, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Ed și Cherry s-au căsătorit în mare secret, la reședința lor din Suffolk.

Ed-Sheeran-tata1Ed-Sheeran-tata1

„Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost un eveniment foarte discret, doar câţiva colegi de şcoală, câţiva membri ai familiei şi preotul, declara, la vremea respectivă, un apropiat al artistului. Acum, fiica lor a venit pe lume în același loc.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu: „Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton