Ecaterina Ladin vrea să devină mamă de fată. Dalida din Las Fierbinți mai are doi fii: "Voiam copil și să fie sănătos"

 Laciu Andreea
.

Ecaterina Ladin sau Dalida din Las Fierbinți, așa cum o cunoaște lumea, își dorește nespus de mult să devină și mamă de fată. Actrița are deja doi fii acasă, care au venit cu greu pe lume, așa că nu a îndrăznit să aibă vreo preferință înainte de nașterea lor. Acum însă, mărturisește că îi tot fuge privirea atunci când întâlnește fetițe și s-ar bucura din tot sufletul dacă ar avea parte și de acest vis. Pe plan profesional, lucrurile îi merg la fel de bine și așteaptă cu nerăbdare pauza de la filmările pentru serialul Las Fierbinți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marți seara, în data de 15 noiembrie 2022, Ecaterina Ladin a fost prezentă la Premiile TVMania. A fost însoțită de fiul ei cel mare, Marcu, în vârstă de 7 ani. Ea a fost cea care a ridicat trofeul pentru echipa serialului Las Fierbinți care a fost desemnat de public drept „Cel mai bun serial românesc”.

ecaterina-ladin-1ecaterina-ladin-1

Fiul cel mare, cel mai înfocat susținător al ei

Înainte să înceapă evenimentul, actrița a oferit mai multe detalii despre viața de familie, dar și despre proiectele profesionale în care este implicată, pe lângă serialul Las Fierbinți.

„Da, trei bărbați importanți în viața mea, soțul și doi băieți, ăștia sunt! Marcu a venit prima dată la un eveniment cu mine. Nu m-a văzut niciodată pe scenă, m-a văzut doar la televizor, cumva cu inima, așa, ca un purice am ieșit din casă.

Nu știam cum o să se comporte, dacă o să-i placă, dacă nu o să-i placă. Să vedem acum și cine câștigă, că dacă mai câștigă și Las Fierbinți' s-a încununat toată seara și avem deschis de azi înainte ca să meargă cu mine la evenimente.

A venit de la școală, i-am spus că vreau să-i propun ceva. Las Fierbinți' este nominalizat la categoria Cel mai bun serial românesc' și, cine știe, poate câștigăm. Normal că voi câștigați'. El crede că noi o să câștigăm.

Nu prinde tot episodul seara, fiindcă atunci e ora de băiță, ora de făcut ghiozdanul, de pregătit pentru somn, dar de la ora 20.30 până la 21.00, ne uităm toți la Las Fierbinți' pe Pro TV, și cel mic. Băiatul cel mic nu stă locului și s-ar fi putut să fi asistat la un concert pentru minori. Nu l-aș fi putut ține în brațe, nu există, e și îndesat așa, e și greu! E un chin să ies cu el în lume!”, a dezvăluit Ecaterina Ladin, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, și cum a fost cerută în căsătorie:„El a fost șeful meu'/ EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău a plecat singură în America, pentru concerte. Cine are grijă de fiul ei: 'Inima mea e…'

Citește și: De ce și-a luat Ecaterina Ladin, alias Dalida, casă în Fierbinți:”Soacra mea…”/ EXCLUSIV

Citește și: Doina Teodoru a împlinit 33 de ani. Ce surpriză i-a făcut Cătălin Scărlătescu iubitei sale

Ecaterina Ladin vrea să devină mamă de fată

Cu toate că se simte binecuvântată fiindcă are deja doi băieți sănătoși, actrița din Las Fierbinți nu a renunțat la visul de a avea și o fetiță.

„Eu nu am avut niciodată pretenția sexului copilului. Eu mi-am dorit copii, mi-am dorit mulți copii și atunci când a venit primul oricum a fost o binecuvântare. Și a venit foarte greu, ambii au venit cu un pic de ajutor și greu și nici măcar nu am îndrăznit să-mi doresc să fie băiat sau fată. Voiam copil și să fie sănătos. Acum că am 2 băieți, într-adevăr, când mai văd fetițe pe stradă, îmi lasă gura apă și sunt toată după ele, cu fundițe, cu rochițe, dar, cine știe?”, a mai mărturisit ea pentru sursa citată anterior.

Ce proiecte mai are în lucru, în afară de Las Fierbinți

Chiar dacă se apropie deja sărbătorile de iarnă, nu urmează vreo vacanță prelungită, ba chiar dimpotrivă.

„Acum reluăm Mamma Mia', la Sala Palatului, pe 28 și 29 decembrie. Și mi-e frică de aceste repetiții, pentru că nu am jucat spectacolul de 3 ani. O să începem un cantonament adevărat până pe 28 decembrie. Repetițiile încep în decembrie, abia aștept să mă mai dezmorțesc un pic, că m-am anchilozat.

Cina de adio' este un spectacol în 3 personaje, cu Gheorghe Ifrim și cu Mihai Călin. Mergem prin țară cu această piesă și lumea chiar vine să ne vadă și ne surprinde că sunt sălile pline. (…) Un pic, două luni, decembrie și ianuarie, când e frigul acela și nu se poate filma, dar din februarie reluăm. (n.r. cât durează pauza de filmare de la Las Fierbinți)”, a mai completat actrița Ecaterina Ladin.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton