Dylan din Beverly Hills a făcut infarct! Starea actorului Luke Perry este necunoscută

 Oana Popoiag
.

Luke Perry, actorul care i-a dat viață lui Dylan în serialul-fenomen Beverly Hills 90210, a suferit un infarct la 52 de ani. Actorul se afla în casa lui din L.A în momentul în care i s-a făcut rău, fiind imediat preluat de o ambulanță. Starea celui pe care toate adolescentele anilor 90 l-au adorat este necunoscută pentru moment.

Luke Perry, actorul care a făcut senzație în rolul lui Dylan din Beverly Hills 90210, a suferit un infarct. Singurule informații oferite presei până în momentul de față sunt legate de faptul că acesta se afla la casa sa din L.A în momentul în care i s-a făcut rău. Preluat imediat de o ambulanță și transportat la spital, starea actorului rămâne necunoscută.

Conform presei internaționale, se pare că unul dintre reprezentanții săi ar fi confirmat că actorul se află sub observație la spital, dar nu a dat detalii despre motivul care a dus la spitalizare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton