După trei ani împreună, Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți de nuntă. Iată inelul de logodnă pe care îl poartă pe deget prezentatoarea Asia Express!

 Dumba Gabriela
.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de trei ani, dar abia de curând au decis să se afișeze împreună și chiar au oferit fanilor imagini din izolare. Un alt detaliu a fost surprins, însă, de cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare. Gina poartă pe deget un superb inel ce pare a fi de logodnă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care au preferat să o țină departe de ochii curioșilor. Au o relație discretă, însă într-un live pe care l-a făcut Smiley pe Instagram a ales ca primul său invitat online să fie chiar iubita lui, dezvăluind detalii despre viața lor împreună.

Însă, în acest timp a apărut o bijuterie foarte interesantă pe degetul Ginei Pistol, iar fanii au concluzionat imediat că nu poate fi altceva decât un inel de logodnă.

ginagina

Într-un interviu pe care ni l-a acordat după întoarcerea din Asia Express, Gina Pistol ne asigura că, în cele două luni petrecute departe de casă și de omul iubit, în nici un caz ochii care nu se văd nu se uită. Altfel spus: Sufletele care nu se simt se uită. Poți sta departe de omul drag, dar să fii cu sufletul lângă el, sau poți să fii aproape de cineva într-o relație, dar cu toate astea să fii foarte departe.', ni s-a destăinut Gina.

Au ales să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii, iar unii au crezut, de pe margine, că relația lor are hibe pe care vor să le ascundă, că sentimentele n-ar fi atât de intense între ei, încât să și le recunoască în piața publică. Nimic mai fals, ne asigură Gina:

„Faptul că noi am ales de la început să nu ne expunem și să nu vorbim despre noi doi nu înseamnă că am întâmpinat obstacole. A fost alegerea noastră, noi ne trăim relația departe de ochii lumii. Noi ne afișăm, doar că nu o facem prin fața blițurilor…Nu ne ascundem!„.

Ce ne-a spus Gina despre Smiley

Întrebată dacă Smiley este bărbatul ideal, așa-zisul „the one', pe care l-a așteptat dintotdeauna, Gina ne-a declarat că preferă să păstreze pentru ea această informație.

Totuși, admite că Nu există om perfect sau relație perfectă. Cuvântul în sine este relativ și diferit pentru toată lumea. Există relații care ne învață ceva, relații care ne ajută să descoperim ceva în noi, să evoluăm. Dacă ai ochii și mintea deschise poți păstra ceva din orice experiență pe care ai avut-o. Dar cum am putea să ne bucurăm de soare dacă ar fi tot timpul soare? Ne prinde bine și o ploaie răcoroasă de vară în zilele toride, nu? Așa e și cu relația, fie ea de iubire sau de prietenie.'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton