După ce s-a spus că ar fi murit, Florin Zamfirescu recunoaște că se confruntă cu mari probleme de sănătate! "Am diabet, tensiune oscilantă și o fisură de aortă"

 Oana Pantazi
.

Recent, știrea că Florin Zamfirescu ar fi murit s-a viralizat în mediul online, însă actorul a ținut să-și liniștească fanii, menționând, cu umorul binecunoscut, că încă se află printre cei vii, Din păcate, ulterior acesta a recunoscut că se confruntă cu grave probleme de sănătate…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, comunitatea Facebook era „în doliu”, în urma așa-zisei morți a lui Florin Zamfirescu, și cum veștile rele se răspândesc cu viteza fulgerului, în cele din urmă zvonul neașteptatului său deces a ajuns și la urechile actorului… Actorul, care a împlinit 71 de ani pe 12 aprilie, a ținut să-și liniștească prietenii și fanii cu o replică spumoasă.

Prieteni, vă mulțumesc pentru anunțul că am murit. În felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii… Vă rog să stați liniștiți – când va fi să fie, vă anunț personal și fără dubii, dar până atunci nu mai puneți botul…”, a scris Florin Zamfirescu pe contul său de Facebook.

Citește și: Dan Negru, despre vloggerul Alexandru Bălan, ale cărui incitări la agresiune sexuală au scandalizat o țară întreagă: „Nu căpiatul ăla e principalul vinovat, ci…” / EXCLUSIV

„Tată, ce e cu tine?”

Ulterior, actorul a vorbit într-o emisiune la Antena Stars, unde a mărturisit că vestea morții sale i-a speriat pe cei apropiați și că i-a creat emoții chiar și fiicei sale, care l-a sunat îngrijorată…

Am primit un telefon și mi-a zis: „Aoleu, bine că ai răspuns! Scrie pe Facebook că ai murit'. Domnule, eu nu mă simt prea bine, dar uite că n-am murit. Și atunci m-am grăbit și am pus pe Facebook că le mulțumesc celor care au anunțat aceste lucruri pentru că m-au făcut sa văd cine mă caută, câți prieteni am și ce interes mai există pentru mine.

E cineva care la fiecare sfârșit de an anunță că am murit. Și eu văd că devine un fel de obicei să scrii ferparul celui care trăiește. În primul rând m-a sunat fiică-mea. Și a zis: „Tată, ce e cu tine?' N-am primit anunțuri, după aia am văzut propriul meu anunț și comentariile unora.

M-a surprins și în continuare, sunt surprins, de parcă moartea s-ar fi inventat acum, adică cum reacționează lumea. Păi, stați puțin! Cine nu moare?”, a relatat actorul, cu umor.

Citește și: Prima apariție în public a Melaniei Trump, de la iscarea protestelor violente din America. Prima doamnă a Statelor Unite a purtat o ținută sobră

408437_2676440362281_97450071_n-1408437_2676440362281_97450071_n-1

Eu sunt, în momentul ăsta, bine

Deși, din fericire, a fost vorba doar despre un zvon care s-a viralizat și care pe Facebook nu este neobișnuit – în fiecare an, mediul virtual omoară cu zile diverse personalități, de dragul senzaționalului, Florin Zamfirescu a povestit că, deși în acest moment starea sănătății sale este bună, suferă totuși de niște afecțiuni cronice grave, pe care le ține sub control.

Eu sunt, în momentul ăsta, bine, dar am niște tratamente, am diabet, am tensiune oscilantă, am avut probleme de inimă, o fisură de aortă care s-a reparat în timp, fără operație', a declarat Florin Zamfirescu, la Antena Stars. 

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton