După ce s-a infectat cu COVID-19, Marius Tucă și-a izolat câinele: "Mi-a fost teamă să nu se îmbolnăvească"

 Oana Pantazi
.

În luna septembrie, Marius Tucă a trecut prin momente dificile, când s-a infectat cu COVID-19. Recent, jurnalistul a făcut o mărturisire uluitoare – și-a izolat câinele, de teamă ca nu cumva animalul său de companie să ia coronavirus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Marius Tucă a povestit că, după ce s-a infectat cu coronavirus, una dintre măsurile luate – evident, în afara celei de a-și proteja familia – a fost să-și izoleze câinele. Jurnalistul a mărturisit că s-a temut ca nu cumva animalul său de companie să contracteze boala.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

Marius Tucă a fost asimptomatic

Pe 10 septembrie, Marius Tucă a anunțat că este infectat cu COVID-19. Din fericire, jurnalistul a fost asimptomatic și nu a prezentat niciuna dintre simptomele specifice. La momentul respectiv, mai în glumă mai în serios, Tucă mărturisea că va profita de aceste momente, pentru că nu mai avusese de mult timp pentru un concediu…

„Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, Covidul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate’, a spus Marius Tucă, conform Alephnews.ro.

Marius-Tuca-COVID-19-5Marius-Tuca-COVID-19-5

Se pare că starea de izolare i-a priit din plin, pentru că a scris chiar și o poezie pe această temă…

„Eu simptomatic/Tu asimptomatică/Eu cu sufletul în carantină/Tu cu toți proștii pe retină/Eu doar gustul tău infinit/Îl mai simt/Gustul tău de mare/De stea căzătoare/Tu plecată fără orizont/Într-o vacanță mare/Cu toate gusturile-n floare/Eu simptomatic/Tu asimptomatică/Eu la perfuzii cu plasmă/Tu pierdută/În ultima iarnă/Eu simptomatic/Tu asimptomatică”.

Citește și: Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

Animalele sunt predispuse la infectare

Oricât de stranie ar părea decizia lui Marius Tucă de a-și izola câinele pentru a nu se infecta cu COVID-19, se pare că, în urma unor studii, și animalele de companie au șanse de infectare în cazul în care stăpânul este bolnav. Ba chiar acestea ar fi de 8 ori mai predispuse să contracteze boala!

'Animalele de companie care locuiesc cu pacienți COVID-19 sunt de 8 ori mai predispuse la infectare. Eu am izolat câinele, și n-am făcut-o întâmplător. Mi-a fost teamă să nu se îmbolnăvească.

Mie mi se pare incredibilă cercetarea asta. Atenție pentru cei care au animale! Și noi iubim animalele de companie. Dacă ținem la ele, trebuie să le izolăm exact precum… sau noi să ne izolăm în momentul în care avem COVID-19 și avem animale în casă, fie că este vorba de pisici sau câini', a povestit Marius Tucă la show-ul care îi poartă numele, de la Aleph News.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton