Ducu Bertzi, discurs sfâșietor la înmormântarea lui Victor Socaciu: „Trebuia să ai grijă mai mult de tine, Victoraș”

 Miniosu Alexandra
.

Ducu Bertzi a avut un discurs sfâșietor la înmormântarea lui Victor Socaciu. Au fost prieteni zeci de ani, au susținut împreună o mulțime de spectacole și și-au creat sute de amintiri frumoase. Din păcate, soarta i-a despărțit acum pe vecie, după ce fostul soț al Marinei Almășan s-a stins din viață. Iată ce a spus cântărețul de muzică folk în ziua în care bunul său amic a fost îngropat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ducu Bertzi a susținut un discurs sfâșietor la înmormântarea lui Victor Socaciu. La fel ca ceilalți apropiați ai regretatului artist, și el a fost profund afectat de moartea sa. I-au legat o prietenie strânsă, de zeci de ani, și au împărți aceeași scenă la o mulțime de spectacole. Din nefericire, acum, cei doi nu vor mai putea cânta niciodată împreună.

victor-socaciu-inmormantare-6-1victor-socaciu-inmormantare-6-1

Astăzi, pe 30 decembrie 2021, a avut loc înmormântarea lui Victor Socaciu. La ceremonie au luat parte câțiva dintre apropiații săi, rude, dar și colegi de breaslă. Printre aceștia s-a numărat și bunul său prieten, Ducu Bertzi. Cu inima sfâșiată de durere, acesta abia și-a găsit cuvintele pentru a oferi câteva declarații.

Citește și: Marina Almășan, dezvăluiri tulburătoare despre ultimii ani ai lui Victor Socaciu:”Nu a avut parte chiar de grija pe care ar fi meritat-o”

Citește și: Primele imagini de la înmormântarea lui Victor Socaciu.Șase preoți au oficiat slujba

Citește și: Andreea Tonciu a ajuns din nou la spital, după ce a fost pe perfuzii:„S-ar putea să am…'

Citește și: Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a Mioarei Roman:„Nu-și mai poate folosi deloc mâna'

Ducu Bertzi, discurs sfâșietor la înmormântarea lui Victor Socaciu

Ducu Bertzi a vorbit despre cât de mult a iubit Victor Socaciu muzica. Solistul a povestit că idiferent de cât de rău se simțea, regretatul artist făcea tot posibilul să-și susțină concertele. Dintre toate locurile, cel mai bine se simțea pe scenă. Conform spuselor lui, observase că, în ultima perioadă, cântărețul era slăbit.

„Eram prieteni foarte buni, de foarte multă vreme. Eram într-o relație extrem de apropiată, mergeam împreună la foarte multe concerte.

Pentru el, scena a fost foarte importantă și nu a vrut sa renunțe la niciun concert, chiar și atunci când nu se simțea bine. A făcut eforturi să vină, vedeam că este slăbit, dar bucuria lui cea mai mare era să fie pe scenă', a spus Ducu Bertzi pentru Antena Stars.

Ducu Bertzi a vorbit și despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu. Cei doi se văzuseră pe data de 7 noiembrie, la Deva, în cadrul unui concert. El a susținut că regretatul maestru s-ar fi infectat cu COVID-19 atunci când a organizat cea de a 30-a ediție a Festivalului „Om bun'. În încheierea declarațiilor, Ducu Bertzi a spus că bunul său prieten ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de el.

„La Deva am avut ultimul concert, pe 7 noiembrie. Când a organizat cea de a 30-a ediție a Festivalului Om bun, era festivalul lui de suflet, atunci a luat COVID-19. A scris multe cântece frumoase de dragoste, astea ar trebui să le păstrăm toți în suflet.

Am foarte multe amintiri cu el, îmi pare rău că a plecat asa de repede. Trebuia să ai mai multa grija de tine, Victoras', a adăugat el.

Ce a apărut la mormântul lui Victor Socaciu

Astăzi, la înmormântarea lui Victor Socaciu, suporterii echipei Rapid București au făcut un gest emoționant. Aceștia au amplasat un banner în apropierea mormântului artistului, după ce, în trecut, cântărețul a compus un imn special pentru echipa de fotbal.

„Chitara ta, maestre, a cântat imnul nostru, farmecul din poveste', este mesajul inscripționat pe banner.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton