Drew Barrymore și soțul ei - Divorțați, dar împreună

 Oana Pantazi
.

Divorțul este o alegere dificilă pentru familiile care au copii, dar, în unele cazuri, se dovedește cea mai bună soluție, iar asta o poate confirma și actrița Drew Barrymore.

 

După o căsnicie de aproape patru ani, Drew Barrymore și soțul său, Will Kopelman, și-au anunțat separarea anul acesta în luna aprilie, iar divorțul s-a finalizat în august. Speculațiile că cei doi actori duceau vieți separate de mai bine de un an s-au confirmat chiar pe 1 aprilie și, din păcate, nu a fost o glumă…

db-insta

 

Cei doi s-au străduit să păstreze aparențele mai mult de dragul celor două fiice ale lor, Olive (4) și Frankie (2), însă, în final, au decis că divorțul era soluția cea mai bună pentru o familie deja nefuncțională. La momentul acela, cei doi au făcut o declarație comună: „Din păcate, familia noastră se desparte din punct de vedere legal, însă, cu toate astea, nu simțim că acest lucru ne va împiedica să rămânem în continuare o familie'.

 

Și exact asta s-a întâmplat, deoarece Drew și cele două fiice ale sale i-au făcut galerie lui Will, care a participat în weekend la New York City Marathon. De altfel, Drew a și împărtășit cu fanii de pe Instagram un instantaneu înduioșător, în care fostul ei soț își ține fetițele în brațe, pe parcursul maratonului. „Copiii noștri sunt universul nostru și abia așteptăm să ne petrecem tot restul vieții avându-i pe ei ca prioritate principală' – e o promisiune pe care cei doi actori se pare că o onorează. Până la urmă, paradoxal, chiar dacă nu e cea mai bună soluție, de multe ori divorțul poate salva o familie.

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta; Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton