Drew Barrymore, mărturisire șocantă! La 13 ani, consuma droguri și alcool: "Eram complet scăpată de sub control"

 Oana Pantazi
.

În pofida aspectului ei de „fată bună”, Drew Barrymore a fost extrem de rebelă în copilărie și în adolescență, actrița ajungând să fie chiar instituționalizată pentru consum de droguri și alcool.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Drew Barrymore a devenit cunoscută încă de la vârsta de 4 ani, când a avut un rol memorabil în filmul iconic E.T., aceea fiind, de fapt, rampa de lansare spre o carieră actoricească prodigioasă. Chiar dacă acum este una dintre cel emai apreciate și mai bine plătite actrițe de la Hollywood, copilăria lui Drew Barrymore a fost una extrem de… tulbure.

Citește și: Ce relație are Andreea Bălan cu familia lui Tiberiu Argint. De trei luni, artista trăiește o poveste de dragoste discretă

Drew Barrymore a dezvăluit recent că, în adolescență, după ce începuse să stârnească adevărate revolte și fusese total scăpată de sub control, în urma abuzului de droguri și de alcool, mama ei a luat decizia de a o interna într-o instituție, pentru recuperare.

Drew-BarrymoreDrew-Barrymore

„Mama nu mai știa ce să facă cu mine”

Drew Barrymore a fost de mică un copil-problemă – actrița consumat primul pahar de vin la 9 ani, a fumat marijuana la 10, iar la 12 ani trecuse la cocaină. La 13 ani fusese deja în 2 centre de dezintoxicare. Recent, starul din Charlies Angels a vorbit deschis despre problemele ei, dar și despre perioada în care a fost instituționalizată.

„Nu mi-a plăcut să stau la izolare. Am fost extrem de rebelă. Am pornit adevărate revolte pe-acolo. Erau o mulțime de copii în situația mea și mama pur și simplu nu mai știa ce să facă cu mine”, mărturisea Drew.

Luam droguri. Eram complet scăpată de sub control. Disperată, mama m-a dus acolo, fiindcă nu știa încotro să se mai îndrepte. Iar locul ăla chiar m-a ajutat și mi-a salvat viața. Acum n-aș shimba nimic', a completat Drew Barrymore.

Actrița a mai povestit că a fost instituționalizată mai bine de 1 an și jumătate, între vârsta de 13 și 14 ani, într-un stabiliment în care erau internați tinerii cu probleme mintale. Din fericire, Drew Barrymore s-a reabilitat și, chiar dacă cele două mariaje ale sale nu au rezistat, are doi copii care o fac fericită și o carieră prodigioasă.

Citește și: Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa. Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea: 'Mi-au furat…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton