Drama care aproape le-a despărțit pe surorile Ana și Monica Odagiu: "Puteam să nu ne mai apropiem niciodată"

 Radulescu Ruxandra
.

Drama care aproape le-a despărțit pe surorile Ana și Monica Odagiu. Surorile Ana și Monica Odagiu s-au făcut remarcate în peisajul muzical, datorită talentului lor. Cele două au vorbit deschis despre viața lor și au povestit un moment cheie ce le-ar fi putut afecta pentru totdeauna relația. Iată care a fost momentul în care Ana și Monica Odagiu au fost nevoite să fie mai puternice ca oricând și să facă față unui adevărat test de maturitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Drama care aproape le-a despărțit pe surorile Ana și Monica Odagiu. Ana și Monica Odagiu au devenit extrem de populare, mai ales duă participarea la show-ul trasformărilor „Te cunosc de undeva”. Cele două au crescut cu părinți care le-au susținut talentul pentru muzică, însă puțini știu că Ana și Monica au trecut printr-un moment de cumpănă, care era cât pe ce să le despartă pentru totdeauna. Sora cea mică, Monica ,a fost nevoită să dea dovadă de maturitate, la doar 14 ani, și să aibă o discuție extrem de sinceră cu Ana.

index-14-1index-14-1

Drama care aproape le-a despărțit pe surorile Ana și Monica Odagiu

Ana și Monica Odagiu sunt două artiste cu un talent ce s-a făcut adeseori remarcat. Vedetele au dezvăluit în cadrul podcastului „Eu la Puterea Tu' cu Elwira și Mihai Petre că părinții o criticau mai mereu pe Ana, sora cea mare, în schimb o susțineau constant pe Ana. Ana și Moni ca consideră că această dinamică ar fi putut crea o ruptură permanentă între ele, după moartea tatălui lor.

Orice ar fi făcut, ai noștri spuneau ‘vai Monica, excelent, eu orice aș fi făcut era dezastru. Această chestie cu care am trăit putea fi un lucru nasol între noi și să nu ne mai apropiem niciodată', a mărturisit Ana Odagiu.

Citește și: Ana Odagiu formează un cuplu cu actorul Conrad Mericoffer: „E foarte firavă și fragedă treaba”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a surorilor Ana și Monica Odagiu: „A fost și toxică, și frumoasă, și romantică, și bolnăvicioasă' / EXCLUSIV

Citește și:„Puțini bărbați mai sunt pe lume, restul…’. Anamaria Prodan îl laudă pe Alex Bodi, după ce a spus că nimic nu-l poate ține departe de fosta soție și fiica lui

Citește și:Cine este Natalia Nigai, concurentă Casa Iubirii sezonul 2. A participat și în primul sezon


La 14 ani, respectiv 24 ai ei, când. Pentru că eu m-am făcut suficient de mare încât ea să se poată deschide mai mult. Am făcut o mărturisire foarte personală. Au fost niște chestii foarte profunde. Sunt niște lucruri care fac parte din familia noastră și a fost un moment de sinceritate pură', a povestit Monica Odagiu.

Cum au fost afectate Monica și Ana Odagiu de moartea tatălui lor

Cea mai mică dintre surorule Odagiu, Monica a relatat cum le-a afectat moartea părintelui lor. Monica Odagiu și-a exprimat recunoștința și aprecierea față de sora ei mai mare, care a avut grijă de ea și a gestionat tensiunile din familie cu foarte multă răbdare.

În momentul în care a murit, toată responsabilitatea creșterii mele s-a transferat la Ana. Eu aveam 18, ea avea 28', a mărturisit Monica Odagiu. „Dincolo de tot ce s-a întâmplat a fost ca și cum toată răbdarea lui, pentru că avea o anumită răbdare, toată toleranța lui, toată așezarea parcă mi-a lăsat-o mie', a completat Ana Odagiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton