Drama lui Serghei Mizil. Cum a aflat că mama sa a murit: "Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Drama lui Serghei Mizil. Serghei Mizil este unul dintre personajele din showbiz care spune mereu ce are pe suflet și pare că nu se cenzurează niciodată. Viața lui Serghei este plină de peripeții și situații interesante, ce ar putea face oricând subiectul unui film de Hollywood. Serghei Mizil și-a deschis recent sufletul în fața publicului și a relatat drama care l-a marcat pe viață, atunci când a primit un telefon de la tatăl său, în noaptea de Revelion.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Drama lui Serghei Mizil. Serghei Mizil este cunoscut pentru că este mereu cu zâmbetul pe buze și este mereu pus pe glume. El nu se sfiește să dezvăluie detalii picante din viața sa și, în fața publicului, afișează mereu o dispoziție bună. Puțini știu că Serghei Mizil a trecut printr-o dramă copleșitoare, în urmă cu câțiva ani, care l-a marcat profund. El a aflat de moartea mamei sale, chiar în ajunul Anului Nou, când se afla la o petrecere. Serghei Mizil a vorbit despre acest moment dureros.

serghei-mizil-nu-am-murit-de-ciroza-si-am-cazut-in-picioare-18331841serghei-mizil-nu-am-murit-de-ciroza-si-am-cazut-in-picioare-18331841

Drama lui Serghei Mizil

Serghei Mizil și-a adus aminte de mama sa, în cadrul unei emisiuni TV. El a mărturisit că a aflat de moartea celei care i-a dat viață, chiar în noaptea de Revelion, când se afla la o petrecere. Persoana care i-a dat cumplita veste lui Serghei Mizil a fost chiar tatăl său.

„Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă, ca a murit mama. L-am găsit pe tata acolo, l-am întrebat dacă să chem salvarea, dar el mi-a zis: ‘Am pus mâna pe ea și e moartă. Lasă că o duc în dormitor„, a povestit Serghei Mizil, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: De ce s-a certat Serghei Mizil cu Oana Mizil la înmormântarea surorii lui, Donca:„M-am supărat groaznic că…

Citește și: Serghei Mizil s-a îmbătat cu un fotbalist celebru, apoi a mers la bordel: „Am multe, dar nu pot să le spun’

Citește și: Ce spune Dinu Maxer despre căsătoria cu noua iubită, la o lună de când a divorțat de Deea Maxer: „Nu este o aventură. Urmează să oficializez relația'

Citește și: Cronica Cârcotașilor și Schimb de mame, la un pas să dispară din grila Prima TV. Șerban Huidu, după ce Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea: „Unii îndură mai bine, alţii…'

Mama nu mă halea din cauza celorlalți frați, care rupeau cartea, iar eu rupeam… Nu-i convenea că era mereu chemată să dea explicații pentru mine', a adăugat el.

Ce pensie primește Serhei Mizil, din partea Statului

Serghei Mizil a spus ce pensie primește de la stat. El a specificat că nu trăiește doar din acești bani, care nu i-ar fi ajuns nici măcar să-și ia medicamente sau să-și plătească facturile. Serghei mai primește o indemnizație de la Uniunea Artiștilor Plastici, el absolvind Facultatea de Arte Plastice.

Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…, a dezvăluit Serghei Mizil.

Vezi că trebuie să aplici pentru vouchere, să nu le pierzi!’, i-a recomandat interlocutorul său în podcastul „Pe bune', făcând referire la un ajutor acordat de stat în valoare de 50 de euro.

Serghei Mizil a moștenit o avere de la părinți

Serghei Mizil a spus, acum ceva timp, că a reuușit să obțină proprietățile moștenite de la familia sa, dezvăluind totodată cum a obținut sume mari de bani imediat după Revoluție.

„99% din oameni cred că eu am avut bani de dinainte, că mi-au lăsat bani ai mei. Adevărul e la mijloc. Bunicul meu a fost moșier și a donat totul. Singurul lucru pe care l-am moștenit de la familie a fost un teren în jurul lui Decebal. Și un bloc. Dar nici nu au ajuns la mine. Mă rog, se împărțea totul la familie. Dar n-au ajuns nicicând banii ăștia la mine. (…)

Eu la Revoluție am avut mulți bani. Se vindeau apartamente cu 5.000 – 6000 de dolari, iar eu puteam să iau blocuri întregi. Dar n-am luat. Am făcut banii cu blugi, casete video, săpun.

După Revoluție m-am axat pe restaurante. Iar acum, pe finalul carierei, m-am axat pe construcții’, a declarat controversatul afacerist.

FOTO: Facebook, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton