Drama prin care trec fotbalistul Nicolae Stanciu și soția lui. Visul lor de a deveni părinți s-a spulberat: ”Cele mai grele zile din viața noastră!”

 Dumba Gabriela
.

Fotbalistul Nicolae Stanciu și soția lui, Andreea, trec prin clipe îngrozitoare. În această toamnă au primit vestea că vor fi părinți, însă n-a fost să fie de data asta. Sportivul de 26 de ani abia aștepta să devină tată, dar soția lui n-a putut duce sarcina la bun sfârșit și Stanciu a venit de urgență din Praga pentru a fi alături de ea, în spital.

4_stanciu_503231004_stanciu_50323100

Nicolae Stanciu (26 de ani) nu a făcut parte din lotul Slaviei Praga în week-end, la victoria 4-1 cu České Budějovice.

Fotbalistul a păstrat secret motivul pentru care a venit de urgență în România, dar pentru că s-a speculat că ar avea ceva probleme cu conducerea clubului unde joacă, a ales să dezvăluie motivul pentru care nu a jucat în ultimul meci al Slaviei Praga.

Andreea Stanciu este internată într-o clinică din Cluj și visul lor de a deveni părinți s-a spulberat. Medicii le-au spus că sarcina s-a oprit din evoluție, asta însemnând terminarea sarcinii, potrivit Prosport.ro.

Andreea a postat o poză pe Instagram, în care îl numește pe soțul său „cel mai mare suport al meu' și spune că a trecut prin „cele mai grele zile ale vieții noastre'.

Tomáš Syrovátka, vicepreședintele Slaviei Praga, a demonstrat că este aproape de Stanciu prin intermediul unei postări: „Victoria de ieri a fost pentru tine, Nico! Suntem alături de tine'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton