"Mi-a venit să plâng, încăpeau într-o palmă". Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor

 Radulescu Ruxandra
.

Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor. Alina Laufer este, în prezent, fericita mamă a doi copii, însă vedeta a trecut printr-o experiență foarte dureroasă, pentru a da naștere micuților. Alina Laufer este căsătorită de 10 ani cu soțul ei, Ilan, iar visul lor cel mai mare a fost să devină părinți. Acest lucru avea să se transforme într-o adevărată luptă. Alina Laufer a născut prematur gemeni și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-ți ține în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a dat naștere gemenilor. Alina Laufer, fosta iubită a lui Jorge, s-a căsătorit în 2013 cu actualul ei soț, Ilan. În prezent, cei doi sunt părinți unor gemeni, pe care vedeta i-a adus pe lume prematur. Alina Laufer a născut prematur, această experiență fiind una deosebit de dificilă din punct de vedere emoțional. Vedeta a mărturisit recent provocările și suferințele pe care le-a trăit după ce i-a adus pe lume pe cei doi copii.

alina-laufer-3-1-e1655802430254-1alina-laufer-3-1-e1655802430254-1

Drama prin care a trecut Alina Laufer, după ce a născut

Alina Laufer a adus pe lume doi copii, alături de soțul ei Ilan. Vedeta a povestit, recent, suferințele prin care a trecut pentru a deveni mamă. Alina Laufer a născut prematur, iar medicii s-au luptat pentru a-i ține în viață pe gemeni.

Perioada nașterii a fost și ea una dificilă, însă nici acolo nu mi-am pierdut speranța. Am rămas pozitivă, am avut încredere în medici.Eu îmi spuneam că nu am așteptat 10 ani să rămân însărcinată și nu o să mă lase Dumnezeu într-un moment ca acela. Am stat 2 luni în spital, pe care nu le regret deloc. Aș fi stat și 1 an dacă era nevoie, pentru copiii mei.

Citește și: Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță, în Turcia:„Am făcut rezervare la un restaurant și am…’

Citește și: Ce intervenții estetice și-a făcut Alina Laufer și cum arăta înainte:„Mi-ar fi benefic’

Citește și: Oana Roman și sora ei, Catinca, nu își mai vorbesc deloc. Care e motivul: „Peste asta nu pot să trec. I-am interzis accesul peste tot”

Citește și: Cum se menține în formă Elwira Petre, la 41 de ani. La ce trucuri apelează: „Credeam că la primul rid apărut o să fug la esteticieni, dar…'

Mi-a venit puțin să plâng când i-am văzut prima dată în salonul de Terapie Intensivă. Erau atât de ușori, îmi încăpeau într-o palmă…dar nu am plâns, nu voiam să mă simtă plângând. Dar da, erau foarte, foarte mici„, a spus Alina Laufer, potrivit Ciao.ro.

Alina Laufer vrea să mai aibă copii

Alina Laufer a declarat, că, în ciuda provocărilor prin care a trecut la prima naștere, și-ar mai dori să mai aibă un copil. Vedeta a menționat că și-ar dori ca gemenii ei să mai aibă un frățior sau o surioară.

Da, aș mai face, dar nu 2 odată. A fost destul de greu, pentru ei în primul rând. Și acum, recunosc, că și pentru noi a fost greu. După ce i-am născut, când erau bebeluși, a fost destul de complicat… Vorba lui Ilan, nu faci totul la dublu, faci la puterea a doua. Este la pătrat. Totul este mult mai greu. Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți.„, a menționat Alina Laufer, potrivit aceleiași surse.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton