Drama neștiută prin care a trecut CRBL, înainte de Survivor: „Am dormit de foame”

 Borcilă Andreea
.

Drama neștiută prin care a trecut CRBL, înainte de Survivor. Fanii artistului au observat cât de priceput este cântărețul în toate de când participă la emisiunea de supraviețuire în Republica Dominicană. Ceea ce nu știu foarte mulți este că CRBL a trebuit să treacă și prin momente dificile în viața sa pentru a învăța să se descurce.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

CRBL este un artist foarte cunoscut de la noi, încă de pe vremea când făcea parte din trupa Simplu, pe la începutul anilor 2000. După ce a câștigat sezonul doi al emisiunii Asia Express, de la Antena 1, CRBL a ajuns și la Survivor România, marca PRO TV. 

crbl-crbl-

Eduard Mihail Andreianu, pe numele său real, face parte din tribul Faimoșilor, denumit acum Vulturii. Fanii au putut observa cât de bine s-a priceput CRBL în toate, încă de la sosirea în Republica Dominicană. A învățat să spargă cocoși, i-a învățat și pe ceilalți, și-a făcut propriul hamac unde să stea și vrea cu orice preț să se păstreze ordinea în camp-ul lor, chiar dacă trăiesc într-o junglă. 

Citește și: CRBL și-a schimbat strategia la Survivor:”Mi-a fost dor de toți și…”

Citește și: Scandal între CRBL și Marian Drăgulescu la Survivor:”Ridic vocea pentru că așa vreau eu”

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Citește și: Cum și-a descoperit „Magicianul' Marian Râlea pasiunea pentru actorie:„Cel care m-a influențat foarte mult în alegerea acestei cariere a fost…'/ EXCLUSIV

Drama neștiută prin care a trecut CRBL, înainte de Survivor

CRBL, în vârstă de 43 de ani, participă de câteva luni în show-ul Survivor 2022. El a devenit cunoscut după ce a făcut parte din trupa Simplu, unde ulterior s-a alăturat și Smiley. La începuturile lui muzicale, nu a fost totul ușor. Concurentul de la Survivor România a recunoscut că au existat momente dificile înainte să devină celebru și nu stătea foarte bine cu banii.

„Lumea ne vedea la televizor, rula videoclipul pe canalele de muzică, dar viața noastră din spatele camerelor era alta… Veneam cu două ore mai devreme în București, la metrou ne schimbam de haine și făceam antrenament două ore la metrou.

A venit Smiley în trupă în 2002. Din momentul ăla a fost altfel. Din momentul ăla m-am trezit în șoc. Nu înțelegeam de ce vin copiii la concerte, pun mâna pe tine și leșină…', a declarat CRBL în 2018, la Kanal D, potrivit Wowbiz.ro.

Mai mult, cântărețul a mai spus că avea momente în care dormea fără să mănânce atunci când locuia cu Smiley și cu Marius Moga.

„Am început să fiu din ce în ce mai des chemat la București. Am stat cu Moga și cu Smiley în aceeași casă, toți plătind chiria. (…)

Mergeam la Moga la studio toată ziua, stăteam acolo, făceam muzică și ne cumpărăm ce puteam – pâine, pateu, muștar sau din când în când mai cumpărăm o pizza…

Am dormit și de foame, pe cuvânt. Nu aveam ce să mâncăm și ne-am băgat să dormim. Nu sunt povești. Am dormit de foame', a adăugat el.

În urmă cu aproape doi ani, CRBL a plecat în Spania cu familia sa, dar s-a întors în țara natală în 2021. Artistul s-a ocupat de domeniul crypto și NFT în perioada în care a fost plecat. 

Ce se întâmplă cu CRBL acum la Survivor 

Artistul a suferit o accidentare și a fost nevoit să stea deoparte pentru o perioadă. Acum două ediții, la Survivor România, colegii au fost surprinși să-l vadă. Faimosul încă are problemele de sănătate și nu poate participa la probe, însă a vrut să-i revadă pe ceilalți. 

,,Nu mă simt bine. Mi-a fost dor de toți și zilele astea, mi-ați lipsit. Îmi cer scuze dacă am greșit față de vreunul dintre voi, ca om și mi se pare că m-am dus prea adânc într-o problemă fară să mă mai joc, fără sa mă mai bucur de frumusețea jocului. Survivor este un joc, a mărturisit CRBL.

El nu a fost prezent nici la consiliul de nominalizare, nici la ultima ediție Survivor, cea de marți, unde colega lui de echipă, Mihaela Stan, a părăsit competiția, după doar câteva săptămâni de joc. 

Sursă foto: arhivă, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton