Drama neștiută a actriței Rona Hartner. A încercat să se sinucidă de trei ori

 Lupescu Anca
.

Problemele de sănătate ale actriței Rona Hartner au adus-o în pragul depresiei, făcând-o chiar să apeleze la gesturi necugetate, ca acela în care a încercat să își ia viața.

12-458×458-112-458×458-1
Citește și: 24 de întrebări cu Rona Hartner: „Sunt capabilă să iert orice!”


S-a luptat cu un cancer de colon din cauza căruia a trebuit să facă mai multe operații, atât în România cât și în străinătate.


A trecut peste ele, și-a găsit marea dragoste și s-a căsătorit, însă chinul a fost enorm.

Citește și: Decizie majoră pentru Rona Hartner, bolnavă de cancer. Ce o așteaptă după ce iese din tratament


„Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier', a declarat Rona Hartner la un post de televiziune.

Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare, a mai povestit Rona Hartner.

Citește și: S-a luptat cu cancerul și acum organizează nunta! Rona Hartner îmbracă de două ori rochia de mireasă


Rona Hartner devenit mireasă la 46 de ani, fiind acum soția artistului Herve Camilleri.


Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare. Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nunta din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti. Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti. De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro.', a declarat Rona Harther într-un interviu oferit în urmă cu ceva timp, relatează click.ro.

Citește și: Cum se simte Rona Hartner după ce a fost operată de urgență. Logodnicul ei vine cu detalii despre starea artistei
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton