Drama neştiută a Ancăi Ţurcaşiu. Cântăreaţa a trecut prin momente îngrozitoare, asemeni regretatei Mădălina Manole: „Am nevoie să fiu nefericită pe Pământ sau ce?”

 Dumba Gabriela
.

Anca Ţurcaşiu, artist din „generaţia de aur' a muzicii româneşti a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că a trecut şi prin perioade mai puţin fericite în carieră, când unii producători îi închideau uşa în nas şi i se refuzau colaborări pe bandă rulantă. Prin asta a trecut şi Mădălina Manole, în ultimii săi ani din viaţă şi s-a vehiculat că acesta a fost, de fapt, unul dintre pricipalele motive pentru care şi-a luat viaţa.

dezvaluire-socanta-despre-madalina-manole-secretele-pe-care-artista-le-a-luat-cu-ea-in-mormant-488944dezvaluire-socanta-despre-madalina-manole-secretele-pe-care-artista-le-a-luat-cu-ea-in-mormant-488944

'Nu ştiu ce mai e nou în muzică pentru că nu mai fac asta de vreo 10 ani. Cu cine să mă bat, pentru ce? Să-mi închidă uşile în nas?! Ce, am nevoie să fiu nefericită pe Pământ sau ce? Merg acolo unde sunt iubită, apreciată, aplaudată – în zona de teatru şi cânt în continuare cu orchestra condusă de Petre Geambaşu. Am vreo şase roluri principale în şase spectacole, majoritatea comedii', spunea Anca Ţurcaşiu, în urmă cu câţiva ani.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. La scurt timp de la moartea artistei Mădălina Manole, biletul de adio a adus un indiciu important: cântăreața suferea, cel mai probabil, de o formă gravă de depresie, simțindu-se neputincioasă și ca și când „nu merită' oamenii dragi din jurul ei.

Mai mult decât atât, surse au dezvăluit pentru a1.ro faptul că artista, extrem de exigentă din punct de vedere profesional, suferea din cauză că nu mai avea succesul muzical de altădată.

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…).

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Și totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu!', a scris Mădălina Manole în biletul de adio.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton