Drama neștiută din familia lui Connect-R: "Noi am mai avut un copil, care a murit". Fratele artistului a trăit doar 7 luni

 Oana Pantazi
.

Puțini știu despre drama petrecută în familia lui artistului înainte ca acesta să vină pe lume – Connect-R a mai avut un frate, care, din nefericire, a murit la doar 7 luni. Micuțul avea afecțiuni grave, incompatibile cu viața, și nu a putut fi salvat. Iată ce a povestit mama artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R s-a născut într-o familie simplă, de oameni muncitori, pe care soarta i-a încercat din greu – fratele artistului, primul lor copil, a încetat din viață la o vârstă mică. Iată prin ce dramă au trecut Rodica și Aurel Mihalache după nașterea fiului lor!

79498318_3193807643968957_2479262123494998016_o-819×1024-179498318_3193807643968957_2479262123494998016_o-819×1024-1

Connect-R a avut un frate care a murit la doar 7 luni

Azi, Connect-R este un artist împlinit, dar și un tată fericit, însă viața lui probabil ar fi fost alta acum dacă i-ar fi trăit fratele… Din păcate, primul copil al familiei Mihalache a murit la o vârstă fragedă, din cauza afecțiunilor de care suferea. Micuțul s-a îmbolnăvit de enterocolită, dar avea și grave probleme la inimă, nemaiputând fi salvat. Ulterior, spre bucuria celor doi părinți, a venit pe lume cel de-al doilea copil, Relu, o adevărată binecuvântare pentru ei.

Citește și: Ce mesaj a primit Connect-R de la tatăl lui, de ziua lui: „Mă rog să îi dea Dumnezeu înțelepciune ca să biruiască ispitele'

Citește și: Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite.„E inventat de mine. Aveam 11 ani…’

Citește și: Motivul pentru care Connect-R a ajuns la spital de mai multe ori:'Nu cred că realizați cât stres…'

Citește și: Connect-R, în lacrimi, la concert, de ziua lui:'Am cântat cu tata pe scenă'

„Noi am mai avut un copil care a murit. Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R, a fost o minune dumnezeiască!', mărturisea mama artistului la o emisiune TV.

De altfel, nici dragostea și recunoștința pe care le-o poartă Connect-R părinților săi nu este un secret, artistul având tatuate chipurile lor pe braț.

Părinții lui Connect-R au rămas oameni simpli

În pofida faptului că azi fiul lor este un artist de succes, părinții lui Connect-R au rămas doi oameni la fel de modești ca pe vremuri. Mama artistului, Rodica Mihalache, nu a renunțat să vândă ziare la taraba pe care o are în Piaţa Domenii, afacerea familiei. Pe de altă parte, tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache, l-a rugat pe fiul său să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant. Că artistul a moștenit vocea specială de la tatăl său s-a putut convinge toată lumea când au cântat împreună pe scenă, de ziua lui Connect-R.

Deși nu s-a născut într-o familie cu posibilități, Connect-R a avut o copilărie fericită. Cu toate astea, artistul a trecut și prin perioade dificile, în care nu a avut ce să mănânce, lucru pe care nu l-a uitat nici acum, când a realizat tot ce și-a propus.

Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament. Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine‘, a mărturisit cântăreţul pe Instastory, la un moment dat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton