Drama Dianei de la "Insula Iubirii", sezonul 5. A fost părăsită de mamă și adoptată de mătușă

 Pirvu Cristina
.

Diana Constantin participă și în al cincilea sezon de la „Insula iubirii”. Concurenta are mereu reacții acide, dar ea are o poveste impresionantă de viață, fiind părăsită de mamă și adoptată de mătușă. 

Diana Constantin a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul iubirii, sezonul 3. Pe atunci, ea forma un cuplu cu Ben. Relația nu a rezistat, căci amândoi au căzut pradă ispitelor. Diana a fost cucerită de Andi, au apărut în ipostaze intime, în Thailanda.

Chiar dacă pare o fire puternică, foarte vocală, Diana Constantin ascunde o poveste emoționantă de viață. A fost părăsită de mamă și adoptată de mătușă. Fără perdea, ea a dezăluit despre relaţia dintre ea şi mamele ei, cea adoptivă şi cea biologică.

„Am întrebat-o pe mama biologică de nenumărate ori ce s-a întâmplat şi de ce m-a lăsat. Recent am aflat că ea nu a vrut să mă lase, dar că o doctoriță de la spital i-a făcut actele pentru a mă duce la un internat. Ea a semnat, neştiind exact ce semnează. Nu a forţat-o nimeni. Doctorița respectivă a spus că ea şi eu suntem bolnave de sifilis, a spus Diana în urmă cu mai multă vreme la Antena Stars.

Diana Constantin participă la Insula Iubirii 5Diana Constantin participă la Insula Iubirii 5

Diana de la Insula iubirii a fost adoptată de mătușă

Apoi, ea a dezvăluit că mama ei avea doar 15 ani când a născut-o, iar cea care a adoptat-o a fost chiar sora mamei: „Era o doctoră nebună. Probabil avea o problemă cu mama sau poate  s-a gândit că mama mea nu are posibilităţi financiare să mă crească şi aşa e mai bine. Mama mea avea 15 ani când m-a născut. Mama mea biologică şi mama adoptivă sunt surori. Mereu îmi spun că pun prea multe întrebări.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton