Drama cântărețului Iulian Popovici. Își caută frații gemeni, iar la 35 de ani și-a revăzut sora pierdută: "Nu a fost o viață ușoară"

 Laciu Andreea
.

Drama cântărețului Iulian Popovici este parcă desprinsă din filmele de la Hollywood! Acum are o viață frumoasă, dar poartă în suflet o durere uriașă. A avut o copilărie tristă, iar el și frații lui au fost preluați de autorități când erau mici, pentru că trăiau în condiții instabile acasă. Tragedia separării de frații gemeni, dar și de sora lui, îl urmărește și acum. Cea mai mare dorință a lui este să se reunească cu aceștia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul a povestit într-o emisiune televizată că fiecare dintre frați au ajuns fie în plasament, fie la familii adoptive. După ce au fost despărțiți de către autorități, nu au mai știut nimic unul de celălalt. Soarta a făcut ca Iulian Popovici să se reîntâlnească cu sora lui dintr-o pură întâmplare. Până la 18 ani, cântărețul nici măcar nu avea o carte de identitate, dar se ducea deja pe la evenimente ca să câștige un ban.

iulian-popovici-1iulian-popovici-1

Iulian Popovici își caută frații

Au fost despărțiți când erau copii, iar soarta i-a dus pe drumuri diferite. Însă, la un moment dat, cântărețul și-a găsit din pură întâmplare sora.

'M-am apropiat de un magazin, de un bar select, acolo, o domnișoară frumoasă fuma o țigară și i-am zis:

„Dacă aveți, să mă ajutați cu cinci lei', neștiind că este sora mea cea mare și atunci m-am apropiat și a zis: „Fratele meu, tu ești?' și nu a mai ținut cont de lumea care era acolo. (…)

Citește și: Iuliana Pepene, prezentatoarea de la Antena 1, are un nou iubit. Este un cântăreț celebru din România

Citește și: Ce aliment nu mai consumă Maria Constantin și de ce: 'Să nu mai aud de ele…' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Ristei, despre nunta cu iubita lui, Naomi Hedman: „Noi ne-am logodit demult. Petrecerea o să o facem…'

Citește și: Andreea Ibacka și Cabral, probleme la petrecerea de 1 an a lui Tiago. Ce s-a întâmplat cu tăierea moțului: „Nu ne plictisim deloc”

Din acel moment, ea m-a luat și m-a dus într-o cămăruță unde avea el, de doi metri jumate, la Slatina. (…) Nu a fost o viață ușoară pentru mine. Lucrez și cu emoția, dar sunt un om foarte sensibil. M-a luat sora mea, mi-a făcut buletinul la 18 ani', a relatat cântărețul, despre revederea cu sora lui, la Acces Direct, conform Spynews.

Ce i-au spus autoritățile despre frații lui gemeni

Artistul a încercat o perioadă bună de timp să dea de urma fraților săi, inclusiv după reîntâlnirea cu sora sa. Însă, atunci când a dorit să afle informații despre aceștia, autoritățile i-au spus că ar fi decedați.

Iulian Popovici a reușit, din fericire, să își construiască un drum frumos în viață, în pofida dramei prin care a trecut. A mai mărturisit cum ajunsese să mănânce de la cantina săracilor pentru că nu avea destui bani, dar și cum a fost plecat pentru o perioadă în Turcia, ca să câștige un venit mai bun, conform Fanatik.

Sursă foto: Faceebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton