Dragoș Dolănescu și-a redeschis cabinetul de psihologie. Cât costă o ședință de terapie: "Pacienții mă plăteau în ouă, găini și făină"

 Dumitrache Laura
.

Dragoș Dolănescu, fratele lui Ionuț Dolănescu și-a redeschis cabinetul de psihologie, din Costa Rica. După ce a rămas fără funcția de deputat, Dragoș a revenit la vechea meserie. Fiul regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu și-a luat licența în psihologie la București.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Dolănescu, 46 de ani, locuiește în Costa Rica, alături de familia sa. După ce i s-a încheiat mandatul de deputat în Costa Rica, fiul artistului a revenit la meseria de bază, cea de psiholog. Dragoș Dolănescu a vorbit despre cariera de psiholog, dar și despre dorul de țara natală.

dragos dolanescu si sotia sadragos dolanescu si sotia sa

În prezent, Dragoș se dedică în totalitate familiei și carierei de psiholog. Acesta are un doctorat în psihologie medicală la Universitatea Alcala de Henares, din Spania. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu locuiește de mult timp în Costa Rica, dar cu toate astea recunoaște că îi este dor de țara natală, România.

Citește și: Ce cadou de suflet i-a lăsat Ion Dolănescu moștenire fiului său, Dragoș Dolănescu. Ce l-a rugat artistul, înainte să moară:„Tata mi-a spus să…' / EXCLUSIV

Citește și: Dragoș Dolănescu, despre averea uriașă a Mariei Ciobanu:„N-a fost petrecăreață, ca tata. Cred că a câștigat peste…'

Citește și: Vlad Gherman a suferit după despărțirea de Cristina Ciobănașu și a arătat fotografii cu el când plângea:”O perioadă foarte grea”

Citește și: Adrian Enache are remușcări la 33 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu:”Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea”

Dragoș Dolănescu și-a redeschis cabinetul de psihologie

Dragoș Dolănescu este fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, din relația cu Margarita Valenciano. După ce și-a încheiat mandatul de deputat în Costa Rica, Dragoș Dolănescu a revenit la meseria de bază. Recent, fratele lui Ionuț Dolănescu a vorbit despre viața de familie, dar și despre cariera sa. Acesta și-a redeschis cabinetul de psihologie și ajută costaricanii să treacă peste momentele grele din viață.

'Am decis să redeschid cabinetul, după cei patru ani de politică. Cât timp am fost deputat nu am putut să mai fiu și psiholog. Nu aș fi putut să mă împart, poate că n-aș fi făcut nimic foarte bine, iar mie îmi place să fac totul perfect. Ca politician, e și foarte greu, trebuie să iei decizii pentru o țară întreagă, la cabinet iei adesea pentru câte un om', a declarat Dragoș Dolănescu pentru ego.ro.

Cât costă o ședință de terapie la Dragoș Dolănescu

Dragoș Dolănescu a fost întotdeauna pasionat de psihologie și și-a dorit foarte mult să ajute oamenii. Fiul regretatului artist a dezvăluit că o ședință de terapie la el costă 100 de dolari, deși alți colegi cer 300 de dolari. Mai mult, Dragoș a mărturisit că în trecut, pacienții îl plăteau cu ouă și făină.

'Acum există un colegiu al psihologilor, unde s-a fixat tariful minim de 100 de dolari pentru o ședință de terapie. Atât voi cere și eu, minimum, căci lumea este săracă, deși alți colegi cer și câte 300 de dolari. Tariful pentru o ședință e de 100 de dolari. Înainte, pacienții mă plăteau în ouă, găini și făină', a mai spus Dragos.

Dragoș Dolănescu vrea să se întoarcă în România

Pe 19 noiembrie, Dragoș Dolănescu va împlini 47 de ani, iar acesta va fi sărbătorit de familia sa. Fratele lui Ionuț Dolănescu a mărturisit că mama sa, Margarita Valenciano îi va pregăti preparate tradiționale românești. Mai mult, acesta susține că va reveni în România, după o pauză de trei ani.

Dragoș recunoaște că îi este dor de țara natală. 'Mi-e dor de România, e țara în care m-am născut și am copilărit, am făcut studiile. Vreau să mergem și la tata la mormânt, ca să-i aprindem lumânări',  a mai declarat fiul cel mic al lui Ion Dolanescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton