Dragoș Dolănescu, după ce fratele lui, Ionuț, l-a renegat public, într-o melodie: „Nu m-am folosit de numele lui tata să ajung cineva. Nu eu lansez piese cu scandal” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dragoș Dolănescu a reacționat pentru viva.ro, după ce fratele lui, Ionuț, l-a renegat public, într-o melodie. Dragoș Dolănescu îi bate obrazul fratelui său mai mare, Ionuț Dolănescu, care a spus despre el, într-un cântec, că târăște numele Dolănescu în mocirlă. Se pare că cei doi frați sunt departe de a se împăca. Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu susține că situația stă de fapt, este invers, că el nu s-a folosit de numele tatălui să ajungă cineva. În altă ordine de idei, acesta susține că datorită unui discurs de-al său din Parlamentul European, spaniolii nu le mai vând cubanezilor arme, să atace populația care iese la proteste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Dolănescu, după ce fratele lui, Ionuț, l-a renegat public, într-o melodie. Dragoș Dolănescu și Ionuț Dolănescu nu au ajuns la sentimente mai bune nici măcar la aproape 14 ani de când s-a stins tatăl lor, celebrul Ion Dolănescu. După ce Ionuț Dolănescu și-a criticat fratele mai mic, susținâd că târăște numele Dolănescu în mocirlă, Dragoș Dolănescu îi bate obrazul acestuia și vorbește despre realizările sale. El spune că nu e prima dată când Ionuț îl atacă în piesele sale. După un discurs de-al său de anul trecut, din Parlamenul European, Guvernul spaniol nu le mai vinde arme cubanezilor, aceasta fiind o mare realizare pentru Dragoș Dolănescu.

img-20230104-wa0012_1img-20230104-wa0012_1

Citește și: Dragoș Dolănescu, despre tabloul pe care nu îl ține la vedere:'Mi-a fost rușine să îl pun pe pereți…'. Care este motivul / EXCLUSIV

Citește și: Dragoș Dolănescu nu mai speră la o împăcare cu fratele lui, Ionuț, nici la 13 ani de la moartea tatălui lor:„Gândim diferit. Doar numele e comun'

Citește și: Elena Ionescu și iubitul ei, Giorgos Athanasiadis s-au mutat împreună, după 3 luni de relație:„Lucrurile au venit natural, nu a fost nimic forțat'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Margareta Clipa și soțul ei, după ce soacra solistei de muzică populară i-a despărțit:”A fost o iubire neîmplinită”

Dragoș Dolănescu, după ce fratele lui, Ionuț, l-a renegat public, într-o melodie

Scandalul dintre Dragoș Dolănescu și Ionuț Dolănescu pare că este departe de a se fi încheiat. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu îi bate obrazul fratelui mai mare, Ionuț Dolănescu, după ce a spus despre el, într-un cântec, că târăște numele Dolănescu în mocirlă. Acesta și-a încheiat mandatul de deputat în Costa Rica în 2022. La finalul anului trecut, el a ținut un discurs în Parlamentul European de la Bruxelles, în care a militat pentru drepturile cubanezilor. Fiul cel mic al artistului a subliniat care sunt efectele nocive ale comunismului. Dragoș Dolănescu este președintele frontului emisferic pentru libertate în America Latină, cu sediul în Miami.

Dragoș Dolănescu îl contrazice vehement pe Ionuț Dolănescu, care a spus despre el că târăște numele tatălui lor „în mocirlă'. Cel dintâi și-a acuzat fratele că lansează „piese cu scandal'.

„Eu țin discursuri în Parlamentul European și militez pentru drepturile oamenilor, iar fratele meu, Ionuț, vine cu cântecul și spune că târăsc numele pe mocirlă. Ia uite cum târăsc eu numele în mocirlă! La nivel internațional, pentru mine este o mare reușită, că, în urma discursului meu de la Bruxelles, Guvernul spaniol a decis să nu mai vândă arme Guvernului comunist din Cuba. Așa târăsc eu numele lui tata în mocirlă! Îi port numele peste tot în lume, cu mult drag. Nu eu lansez piese cu scandal. El de câte ori face ceva iese în față cu mine, să atragă atenția asupra lui. Altceva nu are de spus?', a declarat Dragoș Dolănescu,pentru viva.ro.

Dragoș Dolănescu: 'Nu m-am folosit de numele lui tatat să ajung cineva!'

Dragoș Dolănescu a fost deputat în Costa Rica, o țară în care numele Dolănescu nu le spune nimic oamenilor. Fiul cel mic al regretatului artist susține că vrea să arate că poartă cu cinste numele tatălui său. În ciuda scandalului dintre cei doi frați, Dragoș susține că nu-i poartă ranchiună lui Ionuț.

„Eu am o carieră politică și port cu demnitate numele tatălui, în țări în care Ion Dolănescu nu este cunoscut! Nu m-am folosit de numele lui tata să ajung cineva! Cu toate acestea, eu nu îi port ranchiună. Sper ca fratele meu să își revină, că are și el o vârstă. Îi doresc sănătate și numai bine!', a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

Ionuț Dolănescu, atac subtil la adresa lui Dragoș Dolănescu: 'Mult am mai oftat și am plâns că ai făcut neamul de râs'

Ionuț Dolănescu a lansat un videoclip al unei melodii prin intermediul căreia își critică fratele mai mic. Acesta spune despre Dragoș că i-a făcut mult rău și că „de ar fi fost frate de mamă, l-ar fi luat în seamă'. Fiul cel mare al lui Ion Dolănescu susține că fratele lui a făcut neamul de râs.

„Frate dragă, măi frăție/, Cât rău mi-ai făcut tu mine/, Tăicuțul de-ar învia și nu te-ar putea ierta/, De-mi erai frate de mamă poate te-aș fi luat în seamă/, Dar frații numai de tată nu se știe niciodată/, Nimeni nu va ști vreodată/, Dacă avem același tată/. Trecând prin rele și bune, tata ne-a lăsat un nume/, Fără dor și fără milă tu l-ai târât în mocirlă/, Mult am mai oftat și am plâns că ai făcut neamul de râs/. Tăicuțul cu suflet bun mi te-a adunat din drum/, Pentru cât rău ai făcut/, Nu te vreau nici la mormânt/, Să te ierte cel de Sus pentru cât rău ai adus/, De te-ar ierta lumea toată/, Eu nu am să uit vreodată/, Frate drag pentru mine rămâi doar o amintire.…’

Foto: Facebook, arhiva personală, arhivă viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton