Dragoş Bucurenci - Cea mai amuzantă întâmplare din timpul filmărilor pentru show-ul "Supravieţuitorul"

 Florentina Liutic
.

Dragos Bucurenci si-a sarbatorit ziua de nastere pe 30 august, chiar in ziua in care Pro Tv-ul si-a lansat grila de toamna. Afla cum a fost intampinat de colegi, ce caracteristici ale zodiei Fecioara il reprezinta si care a fost cea mai amuzanta intamplare din timpul filmarilor pentru show-ul „Supravietuitorul”.

 

 Dragos Bucurenci1

 

Dragos Bucurenci a fost sarbatoritul zilei, iar colegii, in frunte cu Pavel Bartos, l-au intampinat cu tort si urari de „La multi ani!” Momentul a avut loc in cadrul lansarii grilei de toamna a Pro TV-ului, iar prezentatorul emisiunii „Supravietuitorul”, vizibil emotionat,  a declarat ca se simte onorat de surpriza. Nascut in zodia Fecioarei, Dragos ne-a marturisit care sunt caracteristicile care il rerpezinta cel mai bine.

 

Dragos Bucurenci: Eu nu cred in zodii, dar se spune ca Fecioarele sunt foarte cerebrale, ca au probleme in a gestiona emotiile si ca in general sunt obsesiv-compulsive si obsedate de ordine – eu ma regasesc in toate aceste caracteristici (rade).

 

Recent intors din Filipine, acolo unde s-a filmat mult asteptatul show „Supravietuitorul”,  Dragos ne-a dezvaluit care a fost cel mai amuzant moment din timpul petrecut acolo.

 

Dragos Bucurenci2

 

Dragos Bucurenci:  Aveam niste colege care erau mai putin indragostite decat mine de flora si fauna din Filipine, iar o prezenta constanta acolo sunt soparlele care insa fac o treaba foarte buna pentru ca mananca insectele mai mari, deci eu eram fericit sa am soparle in cabana pentru ca asta insemna ca nu am paianjeni si alti gandaci. In schimb, colegele mele nu erau foarte fericite si, de fiecare data cand gaseau o soparla, scoteau ceea ce antropologii numesc „strigat de soparla la feminis”. Era un strigat foarte inalt pe care  il scoteau ambele pe doua voci. (rade) Asta nu era o problema in timpul zilei, era chiar amuzant, insa era o problema la 1 noaptea si dimineata. Eu eram sigur ca daca nu ma trezeau cocosii in Filipine ma trezea strigatul colegelor mele care anuntau ca au gasit o noua soparla.

 

Cu Dragos Bucurenci va veti intalni incepand cu 12 septembrie, in fiecare luni si marti, de la 20:30, in emisiunea „Supravietuitorul”. Acesta va aduce in casele dumneavoastra tensiunea, aventurile, strategiile si aliantele pe care cei 18 concurenti le fac pe insulele din Filipine, in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor, in cel mai asteptat show de televiziune.

 

Adina Vilcea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton