Dragoș Bucur a dat în mintea copiilor

 Florentina Liutic
.

Actorul a dat în mintea copiilor nu doar pentru că este tatăl Sofiei (9 ani) și al lui Kadri (1 an și jumătate), cu care reușește să petreacă mult timp în ciuda programului încărcat, ci și pentru că și-a împrumutat vocea unui personaj animat.

 

Prezentatorul ' Visuri la cheie' revine pe marile ecrane în interpretarea personajului Rollan din filmul de animație 'Crăiasa Zăpezii: Foc și gheață'.

 

 

,,Îmi place postura aceasta de a dubla, de a juca personaje de desene animate, pentru că poţi să faci lucruri pe care într-un film normal sau în teatru nu ai ocazia să le încerci. În această animaţie îl interpretez pe Rollan, un personaj foarte extrovertit, care se luptă cu pasiune pentru ceea ce îi place lui şi are entuziasmul tinereţii.', a declarat Dragoş Bucur.

 

 

Dragoș Bucur este unul dintre oamenii momentului,  având parte de o expunere mediatică uriașă atât prin proiectele profesionale, cât și prin controversată decizie luată alături de Dana Nălbaru de a-și retrage fiica din învățământul de stat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton