Draga Olteanu Matei a fost înmormântată, la Piatra Neamț, cu onoruri militare! Imagini emoționante de la ceremonie

 Oana Pantazi
.

Actrița Draga Olteanu Matei a fost îmnormântată, la Piatra Neanț, cu onoruri militare, în prezența apropiaților, dar și a sute de admiratori veniți să-și ia rămas-bun de la marea doamnă a filmului și a teatrului românesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Draga Olteanu Matei a fost înmormântată ieri, la Piatra Neamț, cu onoruri militare, în prezența prietenilor dragi, dar și a sute de oameni care au îndrăgit-o. În pofida numărului mare de admiratori care au venit să-și ia rămas-bun de la marea artistă, au fost respectate totuși regulile impuse de pandemia de coronavirus.

Ceremonia funerară a Dragăi Olteanu Matei a început ieri-dimineață, în jurul orei 9.30, când sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a fost adus la Platoul Curții Domnești din Piatra-Neamț.

Draga Olteanu Matei a fost înmormântată alături de soțul ei

Ceremonia serviciului religios, la care au asistat sute de oameni care au iubit-o pe Draga Olteanu Matei, a început la ora 12 și a durat trei ore, ulterior sicriul fiind transportat la Cimitirul „Eternitatea' din Piatra-Neamț. cortegiul funerar s-a oprit în fața Teatrului Tineretului, iar admiratorii marii doamne a filmului și teatrului românesc și-au luat adio printr-un gest emoționant – minute bune au răsunat ropote de aplauze.

Citește și: Testamentul actriței Draga Olteanu Matei. Ce avere a lăsat în urmă și cine o va moșteni

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte, după infarctul suferit pe scenă, acum 2 ani: „Am înlemnit cu toții!”

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a năcut prematur: „Din păcate…”

La ora 15.30, sicriul artistei a fost coborât în groapă, în aplauzele de rămas-bun ale celor prezenți, Draga Olteanu Matei fiind înmormântată cu onoruri militare. Așa cum și-a dorit, actrița a fost înmormântată alături de soțul ei, medicul Ion Matei, care a decedat în urmă cu mai bine de șase ani, din cauza unei boli incurabile.

„Marea stea a teatrului și filmului românesc, Draga Olteanu Matei, a ajuns din nou pe scenă. De data aceasta însă, nu mai joacă! Lumina reflectoarelor Cinematografului Mon Amour va răspândi tristețe în jur. Steaua Dragăi va lumina din cer…', este omagiul apărut pe pagina cinematografului Mon Amour, unde a fost depus joi trupul artistei.

Draga-Olteanu-1-1Draga-Olteanu-1-1

Își pregătise de mult locul de veci

Draga Olteanu Matei a avut grijă să-și pregătească din timpul vieții locul de veci. Actrița doarme acum somnul de veci alături de soțul ei, Ion Matei. Pe crucea de la mormântul soțului se află o fotografie în care se află amândoi, fiind chiar scris și numele regretatei actrițe, încă din timpul vieții.

Draga Olteanu Matei a povestit în urmă cu ceva vreme că nu vrea să fie despărţită de soţul ei pe crucea de la mormânt. De aceea, în mijlocul crucii de marmură albă se află o poză cu cei doi îmbrășisați, notează Wowbiz.

‘Este o poză pe care am făcut-o în drum spre Sfântul Mormânt, spre Ierusalim. Ne-am oprit la un chioșc de fructe și până ce și-au cumpărat ceilalți colegi ce au vrut, eu cu bărbati-miu am folosit prilejul să ne mai îmbrățișăm o dată. Iubesc foarte tare poza asta’, a precizat Draga Olteanu Matei.

https://www.youtube.com/watch?v=S6CYrpe-LNk

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton