Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Procurorii s-au autosesizat

 Martin Lorena
.

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Vestea conform căreia interpretul de muzică populară și-a pierdut viața pe data de 6 noiembrie 2021 a întristat o țară întreagă. Acesta a fost internat la o clinică pentru un tratament post-COVID-19. Se pare că artistul a ajuns în stare gravă la spitalul din Reșița, unde și-a pierdut viața în urma unui șoc septic. În cazul morții acestuia s-a deschis astăzi un dosar penal pentru ucidere din culpă. Procurorii s-au autosesizat ca urmare a declarațiilor făcute de sora răposatului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară. Acesta s-a stins din viață pe 6 noiembrie, la Spitalul Reșița, după ce începuse un tratament post-COVID la o clinică. Se pare că în urma declarațiilor făcute de sora sa, procurorii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Femeia susține că alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce au urmat același tratament al clinicii.

Petrica-Matu-Stoian-1-2Petrica-Matu-Stoian-1-2

Petrică Mîțu Stoian și-a pierdut viața în urma unui șoc septic. Acesta a urmat un tratament post-COVID al unei clinici. Se pare că alte trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după respectarea acestui tratament medical.

Citește și: Cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian, deși ar fi fost vaccinat complet anti-COVID:„Din păcate, a dezvoltat o…'

Citește și: Petrică Mîțu Stoian își pregătise mormântul și crucea:”Săptămâna trecută a fost la cimitir!”

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai:„Ne lipsește tuturor'

Citește și: Maia Morgenstern are COVID-19:„Am fost la spital'

Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

După ce sora interpretului a declarat că alte trei persoane de la aceeași clinică au ajuns în stare gravă la spital, Procurorii de pe lângă Judecătoria Reșița au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit Antena3, în acest moment se așteaptă rezultatele necropsiei. Ulteior se va afla dacă familia cântărețului va merge sau nu în instanță.

'Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșita au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă în cazul lui Petrică Mâțu Stoian. Procurorii s-au autosesizat după declarațiile făcute de sora regretatului artist care a susținut că medicii au informat-o că alte trei persoane au ajuns aici la spital în stare gravă de la aceeași clinică unde era internat Petrică Mâțu Stoian', potrivit Antena 3.

Interpretul își pregătise crucea și mormântul

Se pare că interpretul de muzică populară a simțit că i se apropie sfârșitul. Acesta își pregătise mormântul și crucea, iar în urmă cu o săptămână mersese la cimitir.

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!', anunță, pe pagina de Facebook, casa de discuri Electrecord.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton