Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a fost dat în judecată de surorile artistului, pentru furt: "Să îmi dea bunurile"

 Radulescu Ruxandra
.

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a fost dat în judecată de surorile artistului, pentru furt. Moartea maestrului Petrică Mîțu Stoian, la 6 noiembrie 2021, a generat o serie de scandaluri. La un an și jumătate după ce artistul de muzică populară s-a stins din viață, surorile lui Mîțu l-au dat în judecată pe impresarul Doru Gușman, pentru furt. Acesta a fost pus sub acuzație și urmează primul termen din dosar. Maria Tărchila, una dintre surorile regretatului cântăreț, a oferit detalii despre proces.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a fost dat în judecată pentru furt, de surorile artistului. Maestrul Petrică Mițu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, la 6 noiembrie 2021, în urma unor complicații cauzate de Covid-19. Dispariția artistului a lăsat în urmă multă suferință, dar a scos la iveală și câteva scandaluri. Iată că la un și jumătate de la dispariția lui Petrică Mîțu Stoian, surorile artistului l-au dat în judecată pe impresarul Doru Gușman pentru furt. Rudele regretatului maestrului l-au acuzat pe Gușman că nu le-a returnat mai multe bunuri de valoare din casa artistului de la Craiova. Maria Tărchilă a povestit cum decurge procesul și care sunt bunurile din casa maestrului, ce li se cuvin de drept.

petrica-mitu-stoian-si-doru-gusmanpetrica-mitu-stoian-si-doru-gusman

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a fost dat în judecată de surorile artistului, pentru furt

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în noiembrie 2021, dar încă și la acest moment surorile sale încearcă să recupereze bunurile din casa artistului de la Craiova. Rudele lui Petrică Mîțu Stoian l-au dat în judecată pe impresarul Doru Gușman, care a fost acuzat de furt. Maria Tărchilă, una dintre surorile artistului, a relatat că Gușman nu vrea să returneze bijuteriile, ceasurile și costumele tradiționale care au aparținut artistului, bunuri care la acest moment se află la reședința din Craiova.

„Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la procese. L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile, bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă. Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo.

Citește și: Ce a făcut Niculina Stoican la spectacolul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, după ce familia a interzis să i se folosească numele: „Pentru că nu există alt mod de a…'/ EXCLUSIV

Ce avere a avut Petrică, doamnă? De un milion de euro? De unde banii ăștia? Să se scoată banii pe întreaga avere și să vedem dacă sunt un milion de euro. Nu este adevărat, de unde să aibă suma asta Petrică lăsată? L-am dat în judecată pe Gușman să îmi dea bunurile. Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?', a declarat Maria Tărchilă, pentru Click!

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a ridicat multe semne de întrebare

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață după ce mers la o clinică privată, din Reșița, pentru a face un tratament în camera hiperbară, pentru complicații post-Covid. La scurt timp după tratament, starea de sănătate a artistului s-a deteriorat rapid și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Craiova.

Terapia cu oxigen hiperbar i-ar fi afectat serios plămânii artistului, care s-a stins la scurt timp, în urma unui stop cardio-respirator. Cunoscuții și familia lui Petrică Mîțu Stoian a fost devastată de durere și extrem de șocată de moartea subită a maestrului. În urmă cu doar două zile, artistul fusese prezent pe platourile de filmare pentru a înregistra o emisiunea și nimeni nu avea să prevestească tragedia care a urmat.

Citește și: Constantin Enceanu încă suferă după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Ai lăsat jale și durere grea în urma ta…”

„Credem că a murit cu zile, pentru că el a venit pe picioare, a condus de la Craiova până la Reșița, de la Reșița până la Sasca, unde au ei clinica, și după a doua zi, până seara, să moară?! Cum poate să fie așa.

Eu nu cred că se întâmplă asta așa. Eu am convingerea asta că ceva a fost în neregulă acolo, dar nu știu ce. Eu nu acuz pe nimeni, dar ancheta va desluși această poveste tragică’, a spus una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton