Dorian Popa și iubita lui vor să înfieze un copil. Au luat deja decizia: ”Mi se pare un lucru foarte nobil”

 Stamen Diana
.

Dorian Popa și Claudia Iosif au luat o decizie neașteptată. Cei doi vor să înfieze un copil, însă asta se va întâmpla după ce iubita cântărețului va deveni mamă pentru prima dată. Cuplul își dorește un copil biologic, dar și unul înfiat. Până acum nu au spus nimic de această dorință.

Prezentă la evenimentul Elle Style Awards 2018, Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, a făcut o mărturisire neașteptată. Aceasta a dezvăluit că atât ea, cât și Dorian Popa își doresc să înfieze un copil, însă asta se va întâmpla abia după ce Claudia va deveni mamă.

'Înainte să iasă din casă îi dau tot timpul sfaturi, dar nu prea ține cont, nu. Îmi spune tot timpul că în ziua de azi, suntem îmbrăcați în saci. Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Eu deja am 36 de ani, nu cred că am spus asta până acum. Eu am vorbit cu Dorian și de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma și chestia asta.
Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate'a povestit Claudia Iosif, la Antena Stars.

Ce îl împiedică pe artist să facă un copil cu Claudia Iosif

De aproximativ şapte ani de zile, Dorian şi Babs se iubesc. Îşi doresc să facă şi un copil, însă nu a venit acel moment. Artistul, invitat la Interviurile VIVA!, a explicat că acum i-a destul de multe suplimente şi acest lucru îl împiedică să devină tată. Este destul de matur privind acest subiect şi în momentul în care va face acest pas vrea să facă analize, să aibă totul sub control.

„Nu ne-am planificat nimic, totul a venit super natural, am zis că această casă va dezvolta relaţia noastră cu siguranţă. Îmi este frică de ideea de copilaş nu din punct de vedere financiar, nu din punct de vedere al împlinirii relaţiei noastre…am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel…

Încă îmi e frică. Nu îmi dau seama. Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş. Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior.', a declarat Dorian.

Citește și: Dorian Popa nu poate deveni tată acum. Ce îl împiedică pe artist să facă un copil cu Claudia Iosif

Citește și: Dorian Popa se căsătoreşte de nevoie: 'Nu o să facem asta ca o plăcere a noastră'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton