Momentul stânjenitor prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant de lux, în Paris: „A început cea mai penibilă milogeală”

 Borcilă Andreea
.

Momentul stânjenitor prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant de lux, în Paris. Celebrul vlogger a avut parte de experiența vieții sale după ce a făcut consumație în localul unde s-a filmat serialul Emily in Paris. Rămas fără portofel și act de identitate, influencerul a trebuit să-i lase ospătarului, ca garanție, lanțul gros de aur de la gât, până când se va întoarce a doua zi să plătească nota. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a avut parte de o situație jenantă într-un restaurant de lux din Paris. Cântărețul a povestit întreaga experiență într-unul dintre vlogurile sale de pe Youtube. Vedeta a făcut rezervare la restaurantul unde s-a filmat Emily in Paris, serialul care a făcut furori în întreaga lume.

dorian-popa-5dorian-popa-5

După ce a făcut consumația, vloggerul a vrut să lase și bacșiș. Din nefericire pentru artist, nu avea asupra lui nici portofelul cu cardul, nici buletinul, iar cu aplicația de pe telefon nu avea voie să plătească din cauză că POS-ul nu avea wireless. 

Citește și: Cum arată garsoniera de lux a lui Dorian Popa.O închiriază în regim hotelier

Citește și: Din ce a câștigat primii bani Dorian Popa:”În cartier eram informaticianul de bază „

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima declarație în scandalul cu Armin Nicoară:'Am și uitat că melodia…'

Citește și: Când va renunța Anamaria Prodan la numele Reghecampf:„Așa rămâne până…'. Reghe i-a cerut asta, în instanță

Momentul stânjenitor prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant de lux, în Paris

Dorian Popa a venit tocmai în Paris pentru a mânca la un restaurant de lux. Totodată, vloggerul i-a lăsat chelnerului un bacșiș de 20% în loc de cât de lasă în mod obișnuit. Surpriza a apărut când a venit nota de plată. Cântărețul și-a dorit să achite nota de plată cu telefonul mobil, dar nu a fost lăsat. Vloggerul a dezvăluit că și-a lăsat la hotel nu doar cardul de credit, dar și actul de identitate, singura garanție fiind lanțul de aur de la gât.

„Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața vieților mele. Eram la Emily in Paris aici. Totul frumos, vinuț roșu, parcă simțeam și o căldurică în corp de la păhăruțul ăla, ne-am făcut treaba până pe la 8 când venea următoarea rezervare.

La 8 fără 5 i-am zis ăluia că suntem gata, el zice stați liniștiți. Vine cu POS și când vede că scot telefonul zice no, no, no wireless, inserați cardul. Am mai întâlnit asta în Paris, e adevărat, dar nu la restaurante. La ciocioabe, buticuri', le-a transmis el fanilor.

Dorian Popa: „Mi-a căzut fața când am văzut'

Actorul nu a știut cum să reacționeze, mai ales că nu avea portofelul la el. Tot ce avea era doar Apple Pay, aplicația mobilă de plătit. Chiar dacă a încercat, POS-ul din mâna chelnerului tot nu avea semnal wireless.

„Mi-a căzut fața când am văzut (…). Zic, ok, hai să vedem cum facem. Uber până la hotel 40 de minute, înapoi încă 40 de minute. Vă dați seama că o oră și jumătate trebuia să stau ca boul în Uber să mă duc să iau cardul și să mă întorc să plătesc.

Aparate care să aibă descărcare wireless, bancomate, foarte puține sunt. Deci asta pica din start. Și i-am zis că ne întoarcem mâine dimineață. Și fiți atenți aici cum a început cea mai penibilă milogeală', a continuat vloggerul.

„Aruncam cu banii, dar nu aveam cu ce'

Dorian Popa a mai povestit că nu știa cum să-i explice chelnerului că a doua zi, de dimineață, se va întoarce pentru a-i plăti chelnerului consumația de 65 de euro cu 20% bacșiș inclus. Cântărețul a rămas profund impresionat de bunele maniere ale ospătarului, încă de la începutul rezervării, încât a vrut să-l răsplătească pe măsură.

„Aruncam cu banii eu, dar nu aveam cu ce. Și, într-un final, după ce l-am sunat pe manager care nu era aici și care a zis că nu e nicio problemă, să plece acasă, să lase buletinul și să se întoarcă mâine să plătească… ce să vezi, nu am nici buletin. Ce buletin să las?', a spus vedeta pe Youtube.

Lanțul de aur al lui Dorian Popa, lăsat ca garanție

Dorian Popa l-a făcut pe ospătar să râdă când i-a oferit drept garanție bijuteria de la gât, promițând că se va întoarce a doua zi pentru a achita masa în valoare de 65 de euro. Cântărețul s-a ținut de cuvânt și a plătit tot ce a consumat.

Sursă foto: Facebook, Instagram, YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton