Dorian Popa a ajuns de urgență, la spital: „Am făcut-o lată...”

 Sutiu Theodora
.

Dorian Popa a tras o sperietură de toată frumusețea, după ce a ajuns de urgență la spital, din cauza unei greșeli pe care o poate face oricine și care îl putea costa foarte scump. Concret, artistul a fost la un pas să își deterioreze timpanul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Se pare că, totul i s-a tras de la bețișoarele de ureche pe care a reușit, cel mai probabil, să le folosească greșit. Și având în vedere că acest accident stupid poate avea urmări grave, Dorian Popa a tras un semnal de alarmă, chiar de pe patul de spital.

dorian-1dorian-1

„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan', le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram.

Ce proceduri i-au făcut medicii lui Dorin Popa

La câteva ore după incident, Dorian Popa a explicat și ce proceduri au folosit medcii pentru a îl face bine. „Mi-am băgat un bețigaș din ăla în ureche, eu nu mă curăț de obicei cu ele că știu că sunt de rău augur, dar m-am bălăcit în piscină și am zis să nu rămână apă acolo. De la Dumnezeu a fost.

Mi-am băgat în ureche și m-am lovit foarte tare, eram aproape să-mi sparg timpanul, norocul meu e că Dumnezeu m-a dus la doctor, am reușit să rezolv, e totul ok, am reușit să lovesc mânerul ciocănelului, a fost la câțiva milimetri de timpan, îi mulțumesc lui Dumnezeu', a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

Dorian Popa a menționat că acum se simte mai bine, însă este nevoit să mai meargă la un control. „Mi s-a dat o rețetă pe care trebuie să o achiziționez de la farmacie acum, trebuie să mă întorc mâine să mă revadă (…) M-am chinuit să facem hemostază, să oprim hemoragia', adăugat Dorian Popa.

Nu este prima dată când Dorian Popa ajunge la spital

Aceasta nu a fost prima dată când artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ultima perioadă și-a făcut mai multe investigații pentru a știi că nu are nicio problemă de sănătate și că nu suferă de aceleași afecțiuni precum membrii din familia sa.

Din fericire pentru toată lumea, artistul este sănătos, iar acesta a mărturisit că s-a cam speriat atunci când a aflat că problemele cu rinichii ar putea exista și la el, moștenind-o astfel pe mama sa, dar și pe fratele lui.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa

Citește și: Câți bani a câștigat Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:„În toamnă, de ziua mea…’/ EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței.Cum arată acum

„E un moment foarte important în viața mea. Am mai mult de jumătate de an de când îmi propun să intru în revizie, nu mi-am mai făcut de mult niștre controale amănunțite plus că ultimele luni de zil au fost cu probleme pentru mamișor și cumnata mea, au pietre la rinichi.

Așa că am tras o singură concluzie, geneticul familiei Popa din punct de vedere al rinichilor este zob, este ereditară, așa că trebuie să fim atenție. Eu am învățat că mai bine prevenim, decât să te chinui să repari', a spus inițial Dorian Popa în mediul virtual.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton