Ce meserie a avut Dorian Boguță, înainte de a fi actor: "Mă băteam cu tot felul de indivizi noaptea și..."

 Dumba Gabriela
.

Dorian Boguță a dezvăluit ce meserie a avut, înainte de a f . La 51 de ani, Dorian Boguță se declară un tip norocos că poate trăi din pasiunea lui și a terminat recent flmările pentru „Două lozuri 2', unde joacă alături de Alexandru Papadopol. Cât despre viața de dinainte de actorie, Dorian Boguță spune că înseamna multă muncă și, ocazional, și bătăi „cu tot felul de invidivizi”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce meserie a avut Dorian Boguță, înainte de a fi actor. Dorian Boguță s-a născut în Republica Moldova, acolo unde și-a și început cariera de actor la Teatrul Național din Chișinău. Deși era în plină ascensiune, Boguță a preferat să vină în România pentru a face cinematografie.

72694863_2726423080741321_5004262715229732864_n72694863_2726423080741321_5004262715229732864_n

Ce meserie a avut Dorian Boguță, înainte de a fi actor

Legat de personajul său din filmul „Două lozuri 2”, Dorian Boguță declară că niciodată nu a crezut în jocurile de noroc și că a trebuit să muncească din greu pentru a reuși să îndeplinească tot ce și-a pus în plan.

„Nu am patima asta. La niciun fel de joc de noroc. Nu cred cumva că voi avea noroc în asta și așa că nu mă agit.

Pe de altă parte mă consider un tip norocos pentru că în momentul în care am venit în România, în 1999, și lucram într-un bar, vindeam bere și mă băteam cu tot felul de indivizi noaptea, îmi doream să fac film, îmi doream să fac producții cinematografice, iar acum stau și vorbesc despre unul dintre filmele pe care le-am făcut.

Deci sunt norocos. Eu am venit să fac actorie, dar lucram pentru că nu aveam cum să supraviețuiesc și proiectam cumva viitorul meu', a povestit Dorian Boguță pentru Ego.ro.

„Nu pot să spun că nu am muncit, dar e și un noroc pentru că sunt energii, niște stele care se adună. Foarte multă lume muncește, dar nu toți până la urmă sunt mulțumiți de ce fac sau unde au ajuns. Eu pot să spun că sunt mulțumit cu ce fac', a mai spus actorul din Două Lozuri.

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, nu o consideră pe Anda Călin mama ei vitregă:’Pentru mine nu există’

Citește și: Alexandra Stan e acuzată că i-a furat iubitul Biancăi Alexandra, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!:„I-ai spus să mă părăsească’

Citește și: Sorina Guță a fost operată de urgență, dar are încă mari probleme de sănătate:'A fost foarte grav. Două luni nu am voie să…'

Dorian Boguță a visat dintotdeauna să ajungă un mare actor

În timp ce muncea din greu la bar și vindea bere, Dorian Boguță visa la ziua în care va avea un rol remarcabil într-un lungmetraj și imaginea lui va fi pe toate afișele.

„Când am venit în România eu credeam că cel mai frumos lucru, adică dacă reușesc într-un final să fac ceea ce mi-am propus, ar fi ca fața mea să fie pe autobuzele, trolebuzele din București. Asta mi se părea, acum 20 de ani, reușita maximă.

Adevărul că în 2012, după 12 ani de zile, când am scos în cinematografe filmul „Love builiding', am avut pe autobuze afișul unde eram și eu acolo. Când am văzut chestia asta mi-am dat seama că nu era chiar ăla scopul meu', a mărturisit Boguță pentru EGO.ro, completând că după ce i s-a îndeplinit acest vis a îndrăznit să spere mai mult.

„După care am zis că voi atinge „vârful' profesiei când voi face un lungmetraj ca regizor. A ieșit și lungmetrajul și nu cred că asta a fost totul, că de aici am închis cărțile și gata m-am retras. Nu. Mergem mai departe. Apoi îmi mai doream să fac un film cu Cristi Puiu ca producător și ca actor. S-a întâmplat anul trecut, iar filmul o să iasă probabil în 2023.

Mi s-au întâmplat toate ce mi-am dorit cumva în această profesie dar tot zic că nu se termină lucrurile aici, mergem mai departe. Sunt foarte mulțumit de ce mi s-a întâmplat până acum și cred că în mare parte că datorită muncii, dar și norocului că am întâlnit niște oameni pe lângă care am reușit să fac toate lucrurile astea. Acum vorbesc doar la superlativ la ce am făcut, dar toate lucrurile astea au lăsat niște urme în sufletul meu pentru că nu a fost ușor', a mai completat Dorian Boguță.

foto: Facebook Dorian Boguta






 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton