Donald Trump refuză să plătească pentru protecția lui Meghan Markle și a Prințului Harry! Ce i-au replicat foștii Duci de Sussex

 Oana Pantazi
.

Mutarea lui Meghan Markle și a Prințului Harry în Statele Unite era de așteptat, însă nu și reacția președintelui Donald Trump, care a ținut să transmită din capul locului ca cei doi foști Duci de Sussex să nu se aștepte să le fie asigurată protecția din banii americanilor. Iată ce au replicat Meghan și Harry!

Cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, președintele Donald Trump a comentat pe contul său de Twitter de îndată ce s-a pus problema securității lui Meghan Markle și a Prințului Harry, care s-au mutat recent în America, președintele american transmițând, fără echivoc, că aceasta nu este treaba poporului american.

„Sunt un mare prieten și admirator al reginei și al Regatului Unit', a replicat președintele Americii, după care a conchis frust: „Acum au părăsit Canada pentru SUA, totuși Statele Unite nu vor plăti pentru protecția lor. Trebuie să plătească!'.

Meghan Markle și Prințul Harry își vor plăti singuri oamenii de ordine

Foștii Duci de Sussex s-au mai confruntat o dată cu aceeași situație, în momentul în care au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice și s-au mutat în Vancouver, Canada. Chiar dacă au fost primiți cu simpatie, canadienii și-au făcut repede cunoscute intențiile, declarând că nu au de gând să plătească pentru protecția familiei Prințului Harry, suma fiind de ordinul milioanelor anual.

Recent, Meghan, Harry și micul Archie s-au mutat în California, la Los Angeles, pentru a fi mai aproape de Doria Ragland, mama actriței, însă și acum se pune, evident, problema asigurării securității familiei lor. În urma comentariilor făcute de Donald Trump în mediul online, răspunsul nu s-a lăsat așteptat, acesta fiind transmis prin intermediul purtătorului de cuvânt al celor doi :

„Ducele și Ducesa de Sussex nu au de gând să ceară guvernului Statelor Unite resurse pentru asigurarea securității lor. Au fost făcute aranjamente din fonduri private”, au transmis Meghan Markle și Prințul Harry.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton