Dolph Lundgren se însoară! Iubita lui cu 38 de ani mai tânără e de aceeași vârstă cu fiica lui, iar cele două seamănă perfect

 Oana Pantazi
.

Dolph Lundgren unul dintre cele mai cunoscute staruri ale filmelor de acțiune se însoară a doua oară! De data aceasta, aleasa inimii sale este o tânără cu 38 de ani mai tânără ca el, care nu numai că este de aceeași vârstă cu fiica lui cea mare, ci îi și seamănă acesteia foarte bine!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Dolph Lundgren, starul filmelor „Rocky” și „Soldatul universal”, în vârstă de 62 de ani se însoară pentru a doua oară. Cea care l-a făcut să o ceară de soție este Emma Krokdal, o tânără în vârstă de 24 de ani, care lucrează ca instructor de fitness într-un club sportiv din Los Angeles.

Viitorii însurăței au luat decizia de a se logodi după doar luni de relație, dar, după câte se pare, pasiunea dintre ei este atât de aprinsă, încât nu a contat nici măcar diferența de 38 de ani dintre ei. Dolf Lundgren și Emma s-au logodit în Suedia și apoi împărtășit vestea la scurt timp cu fanii săi de pe Instagram.

Amândoi au postat aceeași fotografie, făcută pe terasa casei lor, la scurt timp după logodnă, iar fericita viitoare mireasă le-a arătat fanilor ei inelul de logodnă, urmată de comentariul „Ciupiți-mă!”, dovadă că iubitul ei a surprins-o. Dolph, în schimb, a scris: „Ceva special s-a întâmplat în Suedia”.

Citește și: Dennis Quaid s-a căsătorit în secret! Cum arată soția cu 39 de ani mai tânără a actorului

Dolph Lundgren și Sylvester Stallone

Cei doi viitori miri au fost imediat felicitați de fani, însă unul dintre ei a comentat, ușor ironic: „S-a logodit fiica ta? Felicitări!”. Viitorul cuplu a fost felicitat, de asemenea, de către prietenul și colegul de platou al lui Dolph din Rocky' și The Expendables', Sylvester Stallone. „Felicitări, prietene, ești cel mai bun!”, i-a scris actorul.

Dolph Lundgren i-ar putea fi tată soției sale

Gluma, glumă, dar fanul actorului nu a fost prea departe de adevăr, și asta deoarece Emma este exact de aceeași vârstă cu Ida, fiica cea mare a actorului. Mai mult, aceasta pare copia la indigo a Idei, ambele fiind blonde cu ochii albaștri și cu buze senzuale…

Dolph Lundgren nu este, cu siguranță, deranjat de diferența de vârstă, deoarece a fost întotdeauna în atenția sexului frumos. Carismaticul blond a înregistrat de-a lungul timpului nenumărate succese în rândul actrișelor și al fotomodelelor, printre iubitele sale numărându-se cântăreața Grace Jones, modelul Janice Dickinson și actrița Samantha Phillips.

Citește și: Andreea Bălan, condiție pentru George Burcea: „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin 3-4 ani”/ EXCLUSIV

Dolph-Lundgren-se-insoaraDolph-Lundgren-se-insoara

Pe prima sa soție, Anette Quiberg, a cunoscut-o în timp ce filma pentru „Soldatul Universal”. După nuntă, s-au mutat în Spania, la Marbella, deoarece Dolph a decis că vrea să le ofere copiiilor săi o viață normală. Dolph și Samantha au fost căsătoriți timp de 17 ani, după o relație de 7 ani. În 2011, mariajul lor, din care au rezultat două fiice, Ida (24) și Greta (19), a luat sfârșit, iar de atunci actorul a rămas burlac până a cunoscut-o pe Emma.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton