Doinița Oancea recunoaște că a suferit din dragoste: ”M-au durut. Am ieșit dintr-o relație de 5 ani”

 Calin Maria Bianca
.

Doinița Oancea recunoaște că a suferit din dragoste și spune cât de mult au schimbat-o fostele relații. Când vine vorba despre viața ei amoroasă, îndrăgita actriță are grijă să fie cât se poate de discretă. Ani la rând, fanii ei s-au întrebat dacă este sau nu într-o relație, însă ea a continuat să țină pe toată lumea în suspans. Ei bine, invitată în cadrul unui podcast, nu a mai ezitat și a vorbit pe larg despre cât de mult a suferit pe urma unor povești de dragoste, dar și cum au ajutat-o să evolueze aceste episoade neplăcte din viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea nu are nevoie de prea multe descrieri. Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară, fiind cunoscută pentru numeroasele roluri interpretate de-a lungul anilor. A reușit să cucerească inima publicului larg, astfel că și-a creat o mare comunitate de fani și de persoane care o urmăresc cu drag. Ei bine, deși este extrem de sociabilă și mereu cu zâmbetul pe buze, când a venit vorba despre sfera sentimentală, a încercat să fie cât se poate de discretă. Doinița Oancea recunoaște că a suferit din dragoste.

oancea-1-2oancea-1-2

Nu a vrut să știe nimeni cu cine este într-o relație, când este sau când nu este, astfel că s-a ferit în a da declarații despre latura sentimentală. Totuși, după ce a cântărit destul de bine lucrurile, dar și după ce s-a 'vindecat' de fostele relații, a deci să povestească tuturor celor ce o iubesc și câteva lucruri din domeniul amoros.

Citește și: „Eram și femeie de serviciu, deci spălam și pe jos”. Ce meserie a avut Doinița Oancea înainte de a deveni actriță

Citește și: Doinița Oancea a împlinit 40 de ani. Ce surpriză i-au pregătit prietenii: 'Bine că am inima mare și încăpeți toți'

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au câștigat jocul de amuletă

Citește și: Gina Pistol se retrage din televiziune: „Acești ani au fost foarte complicați” / De ce a luat această decizie

Doinița Oancea recunoaște că a suferit din dragoste

Doinița Oancea a explicat că de-a lungul timpului a fost implicată în mai multe povești de dragoste, însă se pare că niciuna nu a fost așa cum ea visa. Actrița a dezvăluit că unele despărțiri au durut-o foarte tare. În același timp a explicat că au fost momente când ea a pus punct, însă nu fiindcă nu exista iubire, ci fiindcă nu se potriveau din numeroase alte puncte de vedere. Astfel, de cele mai multe ori a evitat să vorbească despre latura ei sentimentală.

Foarte multă vreme am evitat să spun oamenilor dacă sunt sau nu singură. Am lăsat-o într-o coadă de pește. Am avut nevoie de o perioadă să stau cu mine și să nu mă încurce și alte lucruri. Nu am vrut să știe lumea dacă sunt sau nu cu cineva. Nu prea îmi pun viața personală pe tavă. Relațiile pe care le-am avut… am început să vorbesc despre ele după ceva timp. Sunt foarte mulți oameni într-o relație doar de dragul de a sta într-o relație.' , a declarat actrița în cadrul podcastului.

Doinița Oancea: 'Eu am ieșit dintr-o relație de 5 ani. A fost un roller coaster emoțional'

Doinița Oancea a explicat că, din punctul ei de vedere, sunt foarte mulți oameni care se complac într-o relație. Mai mult, a explicat că și ea a avut o astfel de relație, care a durat 5 ani. Nu se certau, era totul roz, însă în același timp le lipsea ceva. Fără a sta pe gânduri, a pus stop. A suferit mult, însă mai apoi a învățat o lecție extrem de importantă. De asemenea, și-a dat seama de faptul că sufletul pereche înseamnă mult mai multe decât iubire și atracție fizică.

Eu am ieșit dintr-o relație de 5 ani (n.r.: se referă la relația pe care a început-o în 2015, după despărțirea de Ionuț Ghenu). Nu avea hibe relația, nu ne băteam, nu ne înjuram. Mi-am dat seama că lipsește ceva. Nu am știut că îmi lipsește X din ecuație, înseamnă că nu știam cine sunt exact. Am zis că zic stop.

A fost un roller coaster emoțional. Am zis, ok, ia să văd… Eu în viața asta am să fac pasul cel mare când voi considera că am găsit, nu știu dacă jumătatea, că eu cred că sunt completă, dar să simt că omul ăla e al meu. Trebuie să fie ceva ce trece de fizic. Să simt că energia mea și a lui se întâlnesc și-n somn, să simt că eu comunic și când nu comunic, să simt că e pe viață', a mai declarat Doinița Oancea pe YouTube.

Cum au ajutat-o decepțiile amoroase pe Doinița Oancea

Doinița Oancea privește cu optimism tot ceea ce ține de sfera sentimentală. Deși a tot încercat, însă nu și-a găsit sufletul pereche, încă speră cî într-o bună zi o să îl găsească pe cel lângă care să vrea să stea o viață. De asemenea, actrița a povestit că durerile și suferințele din dragoste au dus-o pe drumul cel bun. Au ajutat-o să se descopere cu adevărat, să șie cine e și ce vrea, dar și să se dezvolte din numeroase puncte de vedere.

'Eu pot să vin să mai spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate experiențele din viața asta. Chiar am avut parte de oameni mișto. Sunt foarte puține experiențe care m-au durut. Noi nu învățăm ceva când suntem în zona de confort. Noi învățăm când nu suntem bine, ci când se întâmplă ceva. Ceva te face să îți mai pui niște întrebări și să te transformi. În viață, lucrurile rele nu sunt rele, ba chiar sunt binevenite. Știu că sună dubios, dar chiar e pe bune. Răul ăla vine ca să ne ajute, să îți mai dea voie să mai crești o treaptă', a mai continuat actrița.

Doinița Oancea și-a serbat singură ziua de naștere

Anul acesta, Doinița Oancea a fost înconjurată de toți cei dragi de ziua ei de naștere, însă anul trecut lucrurile au stat total diferit. Nu a vrut pe nimeni în preajma ei și s-a izolat inclusiv de prieteni și familie. A plecat de una singură la munte, unde a petrecut timp de calitate cu propria ei persoană.

„Am plecat singură de ziua mea anul trecut, singură cuc, la munte. În ultimii doi an m-am izolat mult. Mă sunau prietenii, hai afară, hai acolo. Am zis că stau acasă. Stau cu mine. Am avut nevoia asta. Cred că a venit din faptul că am vrut să înțeleg cine sunt cu adevărat, ce pot, ce-mi doresc.

Eu, de exemplu, am fost crescută într-o familie numeroasă, cu mulți verișori. De mică am fost înconjurată de multă lume. Tot timpul am fost cu cineva. Cineva mi-a zis atunci că eu nu aș putea să stau singură, de aici a pornit tot, mă întrebam dacă e așa', a mai mărturisit actrița.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton