Doina Teodoru, comentariu acid la adresa lui Mihai Bendeac, la iUmor: "A fost atât de obsedat..."

 Oana Pantazi
.

Doina Teodoru nu a făcut economie de replici acide în cadrul Galei de Poveste iUmor și nimeni, nici măcar Mihai Bendeac, nu a scăpat de ironiile ei. Cu toate că actorul nu mai face parte din juriul show-ului, actrița l-a luat la roast și pe el, amintind de unul dintre fetișurile acestuia, despre care chiar el a vorbit cândva în cadrul emisiunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru i-a luat ieri la roast pe jurații iUmor și nici măcar Mihai Bendeac nu a scăpat de replicile acide ale actriței, chiar dacă nu mai face parte din juriul emisiunii. Așa cum era de așteptat, dat fiind că, în 2017, iubita lui Cătălin Scărlătescu a câștigat iUmor, momentul ei a fost unul spumos, plin de ironii bine țintite, mai mult sau mai puțin acide.

doina-teodoru-iumor-doina-teodoru-iumor-

Doina Teodoru, comentariu acid, la iUmor, la adresa lui Mihai Bendeac

Costumată în Cenușăreasa, dacă tot era Gala de Poveste, Doina Teodoru a făcut show la iUmor, niciunul dintre jurați nescăpând de ironiile ei fine. În mod neașteptat, nici Mihai Bendeac nu a scăpat, cu toate că nu mai face parte de ceva timp din juriul emisiunii. În cadrul roast-ului pe care l-a susținut aseară, Doina Teodoru a lovit fără milă

„Picioarele îi plac și ar băga absolut orice în gură. A fost atât de obsedat de picioare, încât și-a băgat picioarele și în emisiunea asta', a spus Doina Teodoru despre Mihai Bendeac, amintind astfel despre unul dintre fetișurile mult comentate și, în egală măsură, controversate ale fostului jurat.

Citește și: Ce spun Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu despre căsătorie. Cum percep diferența de vârstă, de 18 ani, dintre ei: „Există această prejudecată' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au certat Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu la America Express:„Am avut câteva dispute. Acolo, treburile s-au zdruncinat între noi’ / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au mutat împreună. Ce au făcut la prima lor întâlnire:„M-a plimbat pe-acolo, mi-a arătat toate camerele…’ / EXCLUSIV

Citește și:Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma:'De trei zile nu dorm și nu mănânc'. Bijuteriile furate, estimate la 1 milion de euro

Evident, nu a scăpat nici iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, pe care Doina Teodoru nu l-a menajat deloc în timp ce s-a autoironizat cu mult umor…

„Fetițele ascultă în fiecare seară povestea Cenușăreasa și visează că într-o zi o să se mărite cu un prinț bogat. Din păcate, ajung cu un Irinel Columbeanu bătrân, chel și sărac. Sau poate chiar mai rău, ca Doina Teodoru. A crezut că e „șef' pe undeva, pentru că toată lumea îi zicea chef Scărlătescu', a spus ea la iUmor.

Nici Delia nu a scăpat de ironiile Doinei Teodoru

Evident că Doina Teodoru nu a scăpat ocazia de a o ironiza și pe Delia, care recent a fost în centrul atenției după ce a declarat că nu-și dorește copii.

„Delia, ție chiar ți s-ar potrivi rolul de prințesă. Nu ai observat că în nicio poveste prințesele nu nasc? Nu fac copii. Doar Reginele nasc', i-a spus Doina Teodoru Deliei.

Ulterior, a venit rândul prezentatorilor Șerban Copoț și Dan Badea, și nici Costel nu a scăpat de umorul ei șfichiuitor.

„M-am întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă pantoful de sticlă de potrivea mai multor fete? Până la urmă, nu sunt singura care poartă 36. Exista riscul să îl nimerească și pe Costel. La Delia nu e cazul, că ea poartă doar adidași. (…) Sunt foarte supărată pe voi pentru că mi-ați luat șoriceii, i-ați adus aici la emisiune, i-ați aruncat într-un colț și i-ați lăsat să chițăie fără să îi bage nimeni în seamă. Badea, Copoț, hai acasă!', a mai spus Doina Teodoru.

Desigur, momentul de roast s-a încheiat cu un sfat de la „Cenușăreasa” care a stârnit hohote de râs.

„Fetelor, mai bine vă luați un Pinocchio. Măcar îi crește ceva la fiecare minciună', a conchis Doina Teodoru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton