DOC a recunoscut că a fost îndrăgostit de Dana Nălbaru: "Avea și are și acum o frumusețe..."

 Radulescu Ruxandra
.

DOC a recunoscut că a fost îndrăgostit de Dana Nălbaru, în tinerețe. Artistul DOC, fostul concurent de la Survivor România 2023, a fost invitat la emisiunea lui Măruță de Vineri, 21 aprilie. DOC a acceptat provocarea sosurilor iuți, unde a trebuit să aleagă dintre a răspunde unor întrebări ceva mai delicate despre viața personală, sau a mânca iute. DOC a ales să mărturisească cu o sinceritate debordantă că, atunci când era mai tânăr, a fost îndrăgostit de Dana Nălbaru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

DOC a recunoscut că a fost îndrăgostit de Dana Nălbaru. DOC (42 de ani) a fost invitatul lui Măruță la porovocarea sosurilor iuți, unde i s-au pus câteva întrebări interesante despre viața personală și nu numai. DOC a participat la Survivor România, unde a dovedit că este genul de om care nu se cenzurează și spune lucrurilor pe nume. Publicul s-a întrebat oare cum va reacționa DOC în fața întrebărilor intrusive ale lui Măruță. Ei bine, artistul s-a descurcat foarte bine și a dat un răspuns neașteptat de sincer. DOC a mărturisit că, atunci când era mai tânăr, a fost îndrăgostit de Dana Nălbaru, pe vremea când artista făcea parte din trupa HI-Q.

n2zimgixymm4mtnky2fkodrlnduzmzewzwzj.thumb_n2zimgixymm4mtnky2fkodrlnduzmzewzwzj.thumb_

Doc a recunoscut că a fost îndrăgostit de Dana Nălbaru

La aproape o lună de când a plecat de la Survivor, DOC a acceptat provocarea sosurilor iuți, de la show-ul lui Măruță. La prima întrebare, DOC a ales să recunoască cu sinceritate că, în tinerețe, făcuse o pasiune pentru Dana Nălbaru, actuala soție a luiv Dragoș Bucur. Iată cum s-a desfășurat dialogul dintre DOC și Cătălin Măruță:

DOC: Dana Nălbaru, că eram mic și eu. Hai mă, citește, că nu îmi e rușine. Suntem băieți mari. Nu mâncăm iute din prima.

Cătălin Măruță: Spune numele unei vedete de la noi de care ai fost îndrăgostit în secret.

DOC: Și în tinerețe!

Cătălin Măruță: Tu nu erai căsătorit, ea era nemăritată. Ea era la HI-Q, nu?

DOC: Eram și eu mic, erau câteva femei frumoase la televizor. Ea era una dintre ele. Avea și are și acum o frumusețe foarte naturală. Mie îmi plac nealterările naturii, ca să spun așa.

Citește și: Dana Nălbaru s-a pocăit și a decis să renunțe total la viața publică: „M-am botezat în Hristos, iar când băiețelul meu s-a îmbolnăvit și am crezut că îl pierdem…”

Citește și: Dana Nălbaru îl meditează la fizică și chimie pe fiul ei de 7 ani: „E prea avansat pentru vârsta pe care o are, la trei ani scria alfabetul”

Dana Nălbaru s-a pocăit

Dana Nălbaru a dezvăluit la podcastul lui Morar că s-a pocăit și este foarte mândră de decizia ei de a se apropia și lui mult de Iisus Hristos.

„În momentul în care am ales să ies din lumina reflectoarelor am făcut-o treptat. E greu să ieși dintr-o zonă pe care o cunoști foarte bine. A trebuit să mă reconstruiesc și am descoperit multe lucruri despre mine. L-am descoperit pe Dumnezeu.  La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele’.”, a declarat Dana Nălbaru la podcastul mai sus amintit.

FOTO: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton