Divorțul dintre Anca Neacșu și soțul ei nu s-a pronunțat. Ce au decis judecătorii: "Această căsătorie trebuie să meargă mai departe"

 Oana Pantazi
.

Deși era convinsă că în curând va fi o femeie liberă, divorțul dintre Anca Neacșu și soțul ei nu s-a pronunțat! Lucru destul de rar întâlnit, judecătorii au decis că mariajul dintre cei doi soți trebuie să continuie. Iată care sunt motivele care au dus la acest deznodământ!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, fosta solistă ASIA se prezentase la tribunal pentru desfacerea căsniciei, dar, surpriză!, divorțul dintre Anca Neacșu și soțul ei de origine turcă, Serkan Yaman, nu s-a pronunțat. În momentul de față, artista încă nu este o femeie singură, judecătorii luând o decizie surprinzătoare.

Divortul-dintre-Anca-Neacsu-si-sotul-ei-nu-s-a-pronuntat-Divortul-dintre-Anca-Neacsu-si-sotul-ei-nu-s-a-pronuntat-

Divorțul dintre Anca Neacșu și soțul ei nu s-a pronunțat

Anca Neacșu s-a căsătorit în 2012 cu soțul ei, de origine turcă, iar după zece ani cei doi soți au decis că a venit momentul să meargă pe drumuri separate. Divorțul urma să se pronunțe în sala de tribunal, însă lucrurile nu s-au încheiat așa cum au sperat cei doi soți. Iar asta deoarece judecătorii au luat decizia de a nu desface divorțul dintre Anca Neacșu și Serkan Yaman… Chiar dacă, la ieșirea din sala de tribunal, artista era convinsă că totul s-a terminat și nu mai sunt de îndeplinit decât câteva formalități.

Citește și: Anca Neacșu, de la ASIA, divorțează după 10 ani de căsnicie.Au depus deja actele

Citește și: În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu:'Eram ca niște roboți'

Citește și: Alex Bogdan, despre cele mai grele momente la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am avut stări de anxietate foarte intense”. Ce dezvăluie actorul despre ceilalți concurenți / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu a avut mari probleme cu bona din Republica Dominicană. Ce a pățit băiatul cel mic: „Era anxios, plângea foarte mult'

Avocatul Adrian Cuculis a explicat care este motivul care i-a determinat pe judecători să ia o astfel de decizie, de altfel, rar întâlnită în sălile de judecată.

„Există și situații puține, rare, dar există, când nu poți să scapi de celălalt. Atunci când ai o pretenție față de celălalt și spui: Ok, vreau să divorțez, dar tu ești de vină. Asta s-a întâmplat, sunt lucrurile foarte clare că avem un reclamat și un pârât. În momentul în care nu faci dovada că acea căsătorie trebuie desfăcută din mai multe pricini. Spre exemplu, neînțelegerea dintre soț și soție, o situație care ține de infidelitate, violență în familie sau orice ar fi, nici nu mai contează.”, a spus avocatul Adrian Cuculis la Antena Stars.

De ce a respins instanța cererea de divorț

Divorțul dintre Anca Neacșu și soțul ei de origine turcă, Serkan Yaman, nu s-a pronunțat deoarece instanța a considerat că nu există motive temeinice pentru desfacerea căsătoriei. Dat fiind că cei doi nu au reușit să aducă dovezi temeinice în acest sens, judecătorii au respins cererea de desfacere a căsătoriei, conchizând că mariajul trebuie să meargă mai departe.

„Dacă nu reușești să faci dovada asta și ești reclamant, bineînțeles că instanța de judecată nu poate să dispună desfacerea căsătoriei în condițiile respective. Atunci în puține cazuri, acesta este unul dintre acele puține cazuri, instanța de judecată a considerat că această căsătorie trebuie să meargă mai departe. Vorbim despre un proces foarte mic atunci când faci o cerere de desfacere a căsătoriei. Părțile, fie fac dovezi că într-adevăr acolo discutăm de o situație în care unul dintre ei este vinovat sau a intervenit violența în familie, dar aici, se pare că nu au reușit să facă dovada respectivă”, a mai spus avocatul Adrian Cuculis pentru sursa citată.

De ce a decis Anca Neacșu să divorțeze de Serkan Yaman

Vestea divorțului dintre Anca Neacșu și soțul ei, Serkan Yaman, a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât, cu doar un an în urmă, cei doi mărturiseau că își doresc copii. Iată însă că, în cele din urmă, relația lor s-a încheiat, Anca Neacșu anunțând că divorțează de soțul ei, după 10 ani de căsnicie. Deși artista a fost extrem de discretă, preferând să nu intre în amănunte, impresarul ei, Radu Baron, a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la motivul despărțirii, explicând că relația dintre ei s-a erodat în timp.

Nu s-a întâmplat nimic brusc, s-au răcit relațiile, în timp, așa cum se întâmplă în multe relații. S-au înțeles foarte bine ca oameni, dar, ca iubiți, a dispărut pasiunea. Este un divorț între doi oameni deștepți, cerebrali. Oamenii deștepți sunt deștepți și la nuntă și la divorț. Lucrurile decurg liniștit, fără probleme, fără șocuri’, a spus impresarul artistei pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton