Dinu Popescu a fost eliminat de la Insula Iubirii: "Nu am simțit să..."

 Raiciu Adriana
.

Dinu Popescu a fost eliminat de la Insula Iubirii. În ediția de seara trecută de la Insula Iubirii, concurentele au fost nevoite să aleagă între două ispite masculine. Astfel, cel pe care au decis să îl trimită acasă este Dinu Popescu. Iată primele declarații făcute de acesta după ce și-a auzit numele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dinu Popescu a fost eliminat de la Insula Iubirii. În ediția de marți seară, Radu Vâlcan le-a anunțat pe fete că trebuie să voteze concurentul care a interacționat cel mai puțin cu ele. Astfel, ispitele propuse spre eliminare au fost Dinu Popescu și Marius.

dinu-popescu-insula-iubirii-1dinu-popescu-insula-iubirii-1

Dinu Popescu a fost eliminat de la Insula Iubirii. Cerasela și Cristina au fost primele care au spus că Dinu este cel care trebuie să părăsească emisiunea, iar apoi toate fetele au fost de acord cu această decizie. Iată primele declarații făcute de ispita masculină după ce și-a auzit numele.

Citește și: Cine este Dinu Popescu, ispita de la Insula Iubirii.E scriitor și licențiat în psihologie

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Insula Iubirii 6

Citește și: Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce a devenit tată a treia oară:Toată lumea este bine. Totul perfect

Citește și: Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink: „La vremea aceea nu era încă soția lui

Dinu Popescu a fost eliminat de la Insula Iubirii

Dinu Popescu a fost eliminat de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan le-a dat la dispoziție fetelor două minute pentru a decide care este concurentul care va părăsi emisiunea. Ei bine, după ce s-au gândit bine, concurentele au hotărât să-l propună spre eliminare pe Dinu Popescu, întrucât el a interacționat cel mai puțin cu ele.

Cu el am comunicat cel mai puțin. Nu mă deranjează neaparat că doarme foarte mult, dar măcar încerci sau ceva', a declarat Cerasela.

Totodată, și Teodora a fost de acord cu această decizie și chiar a subliniat faptul că ispita petrece prea mult timp singură.

Mi se pare că Dinu nu se integrează și petrece foarte mult timp în cameră', a spus Teodora.

Imediat după ce a aflat decizia fetelor, Dinu a recunoscut că nu s-a putut integra în grup și nu a simțit nevoia să comunice cu nimeni.

„La fel cum le-am spus, experiența e un test al relațiilor. La mine e de adaptabilitate. Nu am simțit să interacționez decât cu foarte puține persoane de aici', a declarat Dinu după ce a aflat că părăsește Insula Iubirii

Program Insula Iubirii, sezonul 6

Emisiunea Insula Iubirii, filmată pe Coconut Island, va fi difuzată pe micile ecrane în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, pe postul TV. Așadar, telespectatorii își vor putea urmări emisiunea preferată de două ori pe săptămână.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton