Din ce cauză a fost eliminat Alin Chirilă de la Survivor 2023: "Greșeala mea a fost că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Din ce cauză a fost, de fapt, eliminat, Alin Chirilă de la Survivor România 2023. Alin Chirilă, „Războinicul” de la Survivor România 2023, a părăsit competiția din Republica Dominicană, după trei luni și jumătate. Luptătorul MMA a povestit cum a fost revederea cu soția și copiii și a precizat pe ce va cheltui banii câștigați la Survivor 2023. Fostul concurent a spus greșeala majoră care a cauzat eliminarea de la Survivor România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Din ce cauză a fost, de fapt, eliminat, Alin Chirilă de la Survivor România 2023. Alin Chirilă a făcut parte din echipa Războinicilor și a rezistat trei luni și jumătate în cea ma dură competiție de aventură. Fostul concurent a mărturisit că revederea cu soția și copiii săi l-au făcut să se simtă precum un adevărat campion. Luptătorul MMA susține că a făcut câteva greșeli în strategia pe care a adoptat-o în competiție, ceea ce a atras după sine eliminarea din concurs. Alin Chirilă a spus ce va face cu banii câștigați de la Survivor și cine crede că va câștiga concursul.

publicul-a-decis-alin-chirila-paraseste-astazi-19-aprilie-survivor-romania-2023_4publicul-a-decis-alin-chirila-paraseste-astazi-19-aprilie-survivor-romania-2023_4

Din ce cauză a fost eliminat Alin Chirilă de la Survivor 2023

Alin Chirilă susține că principala sa greșeală, de la Survivor România, a fost că a avut prea multă încredere în anumiți colegi, care au vrut să-l scoată neapărat din competiție.

Ultimele zile au fost tensionate din cauza certurilor cu colegii, dar în același timp, încercam să profit de clipele frumoase trăite pe insulă, în special, apusurile de soare care erau fenomenale.

Citește și: Ștefania Stănilă și Robert au fost propuși pentru eliminare, la Survivor 2023: „Simt că sunt o țintă”

Citește și: Cum arată casa Cristinei Joia de la Visuri la cheie. Și-a decorat apartamentul cu tablouri pictate de ea

Greșeala mea a fost că am avut încredere în oamenii care în față îmi vorbeau frumos și pe la spate aruncau cu vorbe urâte în mine. Și faptul că am fost un adversar puternic, asta i-a făcut pe ei să se gândească la o strategie să mă scoată afară din concurs.Dan Ursa s-a supărat pentru că am împărțit mâncarea în mod egal cu Remus Boroiu și nu i-a plăcut apropierea dintre noi doi pentru că eram puternici.”, a declarat Alin Chirilă pentru Playtech.

Cum va cheltui Alin Chirilă banii câștigați la Survivor România

Alin Chirilă vrea să investească banii câștigați la Survivor România 2023 în educația copiilor. Dacă ar fi luat marele premiu, fostul Războinic ar fi construit o sală de MMA în Timișoara. În ceea ce privește marele câștigător, acesta mizează pe Carmen Grebenișan.

Bani câștigați în lunile petrecute în Republica Dominicană îi voi investi în educația copiilor mei. Dacă aș fi câștigat premiul de 100.00 de euro, i-aș fi investit în deschiderea unei săli de MMA în Timișoara. Eu cred că Survivor 2023 va fi câștigat de Carmen Grebenișan, dar eu aș vrea să câștige Ștefania Stănilă.” , a declarat Alin Chirilă, pentru aceeași sursă.

Alin Chirilă, despre revederea cu familia: „Emoționantă, plină de lacrimi și îmbrățișări”

Alin Chirilă a învățat să aprecieze și mai mult timpul petrecut alături de familie, după eliminarea de la Survivor. Fostul „Războinic” a fost întâmpinat cu lacrimi de fericire de soție și copii.

Primul lucru pe care l-am făcut când m-am întors la viața normală a fost să mă bucur de prezența soției și a copiilor mei. Întâlnirea cu copii și soția a fost una emoționantă, plină de lacrimi și de îmbrățișări care m-au făcut să mă simt un învingător.„, a declarat Alin Chirilă.

FOTO: PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton