Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu: "Numele meu este o marcă înregistrată". Cu ce se ocupă, de fapt, iubita lui Gabi Bădălău

 Dumitrache Laura
.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Partenera de viață a lui Gabi Bădălău a vorbit recent despre cariera sa profesională, dar și despre viața personală. Iată din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, a devenit cunoscută după relația cu Cătălin Botezatu. De-a lungul anilor, fosta asistentă tv și-a făcut numeroase intervenții estetice, reușind să rămână în atenția fanilor. Bianca Drăgușanu are o fiică, Sofia, din căsnicia cu Victor Slav.

bianca dragusanubianca dragusanu

Invitată în emisiunea Fiță cu Adiță, Bianca Drăgușanu a vorbit despre cariera sa și a dezvăluit cum face bani. Vedeta a recunoscut că are mulți bani și că este mândră de stilul ei de viață. Multe persoane s-au întrebat din ce câștigă vedeta bani, iar aceasta a clarificat situația.

Citește și:

Citește și: „Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi”. Bianca Drăgușanu, declarații neașteptate despre foștii ei iubiți. Ce spune despre relația actuală, cu Gabi Bădălău

Citește și:Bianca Drăgușanu va avea o emisiune la Kanal D. Vedeta ar urma să aibă un show asemănător celui prezentat de Denise Rifai

Citește și:Adina de la Heaven își face operație de micșorare a sânilor: „Trebuie să scap de…”

Citeste si: Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei: „Să fie într-un ceas bun”

Din ce câștigă bani Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Fosta asistentă tv a devenit o femeie de afaceri, iar în urmă cu câțiva ani și-a deschis un atelier de haine. Pe lângă această afacere, Bianca Drăgușanu are multe contracte de imagine de unde încasează sume mari de bani.

Banii sunt cei mai buni prieteni ai mei. Prietenii te mai dezamăgesc, dar banii, niciodată. Asta e realitatea. Sunt o sursă inepuizabilă și un magnet. Viața pe care o am, deloc ușoară, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Fac exact ce îmi place și banii vin la mine. Eu port peruci și îmi place să port peruci, iar pentru că port peruci am un contract de imagine și îmi vin bani pentru că port peruci. Eu port diamante și pentru că port diamante, eu am contract de imagine și îmi vin bani că port diamante. Numele meu, Bianca Drăgușanu, este o marcă înregistrată și sunt iubită de Dumnezeu și binecuvântată. Prin prisma joburilor pe care le am, eu fac foarte mulți bani.', a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea Fiță cu Adiță.

Bianca Drăgușanu: „Haterii sunt un fel de fani neasumați”

Iubita lui Gabi Bădălău știe foarte bine că este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Bianca Drăgușanu are mulți admiratori, dar și multe persoane care nu o plac. Vedeta a spus că și cei care nu o susțin, sunt de fapt persoane care vor să aibă viața ei.

„Am vorbit acum câteva zile cu o prietenă de-ale mele și mi-a zis: Nu știu ce faci, dar cred că ești cea mai controversată persoană pe care eu o cunosc. Mă așteaptă inclusiv vecina din blocul alăturat să mă întrebe cu ce ai venit machiată, dacă ai venit îmbrăcată în negru, în albastru, în verde, cum te-ai comportat, dacă ai mai slăbit, dacă te-ai mai îngrășat. (…) Ăștia sunt fanii mei, de fapt, ai înțeles? (n.r.: haterii),pentru că ei își iau timp din timpul lor să-mi scrie mie, ca să mă urmărească pe mine, ei știu absolut tot ce fac eu, și atunci eu cred că sunt, de fapt, un fel de fani neasumați. Haterii sunt un fel de fani neasumați care, de fapt, în sufletul și în sinea lor și-ar dori să fie ca tine', a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu. 

Cu ce bărbați din showbiz s-a iubit Bianca Drăgușanu

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu s-a iubit cu mulți bărbați celebri. În 1999, vedeta apărea pentru prima oară la tv, în emisiunea  Din dragoste', prezentată de Mircea Radu. Aceasta venise să-i recâștige dragostea iubitului, Mihai Mătușoiu. Ulterior, la vârsta de 20 de ani, Bianca l-a cunoscut pe Coco Păun, iar cei doi s-au despărțit după patru ani de relație. După despărțirea de Coco Păun, Bianca a fost surprinsă alături de Cătălin Botezatu, iar după ce s-au despărțit, blondina s-a cuplat cu Adrian Cristea.

În 2013 s-a căsătorit cu Victor Slav, iar în 2016, după nașterea Sofiei, au decis să pună capăt relației lor. Bianca s-a cuplat cu Tristan Tate, dar relația lor nu a durat mult. În 2019, s-a căsătorit cu Alex Bodi, iar în 2020 au divorțat. În prezent, fosta asistentă tv se iubește cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton