Dima Trofim, despre drama care l-a marcat. Sora lui a murit, iar tatăl lui e grav bolnav

 Pirvu Cristina
.

Dima Trofim depăşeşte o perioadă foarte delicată din viaţa sa. A rămas stâlpul familiei după moartea surorii, iar tatăl lui trăieşte o mare suferinţă. 

Dima Trofim a trecut printr-o suferinţă imensă în ultima vreme. Anul trecut, sora acestuia a murit. Tatăl artistului este bolnav, după ce a făcut atac cerebral în urmă cu ceva timp.

„Am plecat pentru a o putea ajuta. Sora mea niciodată nu s-a luptat mulţi ani cu o boală gravă, a fost spontan. La fel de spontan s-a stins. Nimeni nu s-a aşteptat. Nu trebuia să fie aşa.

Cu toată familia am o relaţie foarte specială. (…) Aş fi vrut să nu se întâmple acest lucru deloc. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva.

Tata trece de mult timp printr-o perioadă foarte grea. A avut ictus, ceea ce înseamnă atac cerebral, acum 8 ani în urmă. Vestea că surioara mea s-a stins l-a afectat foarte mult, mai tare îdecât îl afectase boala de până acum.”, a spus el la Antena 1.

Recent, Dima a mai făcut câteva declaraţii despre starea tatăl său.

„Boala pe care o are tata poate rămâne doar stabilă, nu se poate vindeca. A avut un atac cerebral. Momentan e bine, Dumnezeu să-i dea sănătate. Într-adevăr a fost o perioadă grea. Nu pot altfel, trebuie să merg mai departe, sunt sprijinul familiei”, a adăugat el la Antena Stars.

Motivul dureros pentru care Dima Trofim a participat la „Ultimul Trib'

Dima Trofim a povestit pentru prima dată care a fost unul dintre motivele pentru care a participat la ‘Ultimul Trib’.

„Unul dintre motivele pentru care am mers în a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan și la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie așa, nu ne-am așteptat la așa ceva și nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relație specială, dar sora mea mai mare a fost ca și mama mea dintotdeaua. Pot spune că am două mame, dar acum una este Sus', a povestit astăzi Dima Trofim, la ‘Prietenii de la 11’.

Dima a mai spus că încearcă în această perioadă să petreacă alături de familia sa cât de mult timp poate, cu atât mai mult cu cât decesul surorii sale i-a agravat tatălui său o afecțiune mai veche.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton