Nicoleta Luciu a slăbit 12 kilograme în două luni: "Urmează dieta cu ciorbiță"

 Pirvu Cristina
.

Nicoleta Luciu a slăbit 12 kilograme în ultima perioadă. Vedeta a început o transformare radicală tocmai pentru a arăta minunat la vară. Își dorește corpul de model pe care îl avea înainte să devină mamă. 

În urmă cu aproximativ două luni de zile, Nicoleta Luciu a anunțat pe pagina ei de Facebook că începe dieta. Și-a sfătuit și urmăritorii să procedeze ca ea, dacă doresc. Iată că timpul a trecut, iar ea a dat jos 12 kilograme. A mâncat conform planificării, a respectat regulile și au apărut imediat și rezultatele.

Acum, ea pornește o nouă dietă, una bazată pe ciorbă. Imediat și-a anunțat fanii din mediul online despre cum are de gând să procedeze: „Abandonez această dietă pentru că îmi este foarte poftă de ciorbița de lobodă cu ștevie și deja am gătit una. „

Vedeta nu se mulțumește cu kilogramele pe care le-a dat jos, se pare că vrea să fie și mai slabă. Așteptăm să vedem rezultatul, sigur ne va ține la curent cu noutățile din viața ei.

https://www.facebook.com/NicoletaLuciuOficial/videos/325000888214202/

Nicoleta LuciuNicoleta Luciu

Ce presupune dieta Nicoletei Luciu cu salate

„Fetelor, ce faceţi? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici, brici! În şase zile am dat jos trei kilograme. Suntem în a doua săptămână de dieta cu salate. Parctic, în a douăsprezecea zi. Eu după 11 zile am slăbit trei kilograme şi 800 grame. Două zile am rămas la aceeaşi greutate. Se pare că salata de fructe nu este ok în dietă. Eventual să facem numai mere, fără mango. Am poftă de costiţă la cuptor. Am oprit două dintre ele şi mănânc cu multă salată. Deci, după cum observaţi, la salată poţi să adaugi ce vrei', a spus Nicoleta Luciu pe Instagram.

Nicoleta Luciu le-a dat mai multe sfaturi urmăritoarelor sale și le-a spus cum să-și prepare salatele și ce ingrediente să folosească. „Fără pâine. Adaugi ce vrei în salată. Să te faca fericită când o mănânci. Pune și seminte. Te saturi mai repede. O să vezi cu timpul nu o să mai ai nevoie de așa multă salată la o masă. Eu în prima săptămână am făcut foarte multă la o masă. Acum sunt la jumătate din cantitatea din prima săptămână. Eram disperată că n-o să mă satur’, a explicat Nicoleta Luciu.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton