Dieta Gabrielei Cristea. A slăbit considerabil mâncând 5 mese pe zi: "Mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână"

 Oana Pantazi
.

La 45 de ani, Gabriela Cristea are din nou formele care au consacrat-o. Cu multă ambiție, dar și datorită unei diete de la care nu a abdicat, vedeta de televiziune arată din nou ca la 30 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe parcursul celei de a doua sarcini și la scurt timp după aceea, Gabriela Cristea părea să fi pierdut lupta cu kilogramele… Însă, cu ajutorul dietei și al unei ambiții de fier, a ajuns să aibă acum formele care au consacrat-o. Recent, vedeta și-a surprins fanii de pe Instagram cu două fotografii în care poartă pantaloni scurți, iar aceștia au fost surprinși de noua siluetă afișată de Gabriela Cristea.

Citește și: Drama lui Costin Mărculescu. Din milionar, a ajuns la sapă de lemn: „Mi-am pierdut tot, vila, mașina, banii, bijuteriile! Toată lumea s-a folosit de mine'

Targetul Gabrielei Cristea – 50 de kilograme

Dar cum niciun rezultat de un asemenea calibru nu vine peste noapte, simpatica prezentatoare a povestit care este regimul ei de viață, în condițiile în care ea și Tavi Clonda sunt părinții a doi copii mici, care le ocupă tot timpul…

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Costin Mărculescu:s-a îmbogățit rapid, după Revoluție. „A fost milionar înainte de alții! L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol'

Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, a povestit Gabriela pentru click.ro.  

Gabi-Cristea-2-1Gabi-Cristea-2-1

Dieta care topește kilogramele

La scurt timp după ce a născut, Gabriela Cristea a povestit, la Interviurile VIVA! ce dietă ține. În doar 7 luni, vedeta avea 14 kilograme în minus, iar acum se poate lăuda că și-a atins targetul, mâncând trei mese pe zi și două gustări. Iată în ce constă meniul Gabrielei pentru o zi!

„De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton. La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză.

Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine', a povestit Gabriela Cristea la Interviurile VIVA! în urmă cu ceva timp.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, detalii șocante despre starea de sănătate a actorului: „Când eram împreună, venea des ambulanța la el”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton