La 52 de ani, Renée Zellweger este, pentru prima oară, slabă. Dieta ei detaliată: ce mănâncă zilnic încât să nu depășească 1200 de calorii

 Oana Pantazi
.

Renée Zellweger nu a avut întotdeauna un trup ca tras prin inel, de-a lungul timpului actrița luptându-se cu nenumărate fluctuații de greutate. Iată însă că a descoperit o dietă care a ajutat-o să revină la formele care au consacrat-o!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Renée Zellweger a jucat de-a lungul carierei o paletă largă de roluri, cele din Jerry Maguire, Chicago și Bridget Joness Diary și Judy (rol pentru care a luat Premiul Oscar) numărându-se printre cele mai cunoscute. Și cum profesia pe care și-a ales-o presupune și o mulțime de schimbari de natură fizică, iată că simpatica actriță a fost nevoită ca, pentru rolul carismaticei Bridget Jones, să se îngrașe un număr destul de mare de kilograme…

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

Renée Zellweger, nevoită să se îngrașe pentru rolul lui Bridget Jones!

Din nefericire însă, kilogramele acumulate nu pleacă la fel de ușor precum vin Renée Zellweger a fost obligată să țină o dietă pentru a-și reintra în formă în urma rolului, care o transformase într-o tânără ușor „chubby”.

Dat fiind că filmul a avut trei serii, lansate în 2001, 2004 și 2016, actrița a fost obligată să se îngrașe de mai multe ori de-a lungul timpului, iar odată cu vârsta devine un coșmar să scapi de kilogramele în plus. Drept urmare, Renée Zellweger a optat pentru dieta Zone, care a ajutat-o să slăbească frumos și fără eforturi prea mari.

Citește și: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și-au consolidat prietenia la Asia Express: „Am reușit să construim o legătură între noi. Atunci când unul cade, celălalt e sus și invers”/ INTERVIU

Renee-Zellweger-2Renee-Zellweger-2

Dieta lui Renée Zellweger

Dieta Zone, pe care a ținut-o și Renée Zellweger, nu este una complicată, atât timp cât supravegheați grupele de mâncare consumate la fiecare masă. Pe scurt, de-a lungul unei zile trebuie să consumați 40% carbohidrați, 30% proteine și 30% grăsimi. Meniul zilnic este format din 3 mese principale și 2 gustări, iar numărul de calorii nu trebuie să depășească 1200 de calorii pentru femei si 1500 de calorii pentru bărbați.

Pentru a fi mai simplu, se împarte farfuria în trei zone – una va cuprinde proteine sărace în grasimi (pui, pește, curcan, ouă, brânză de vaci, iaurt degresat, iar celelalte două, legume sau fructe, crude, fierte, gătite la abur ori la cuptor. Acestea pot fi asezonate cu 2 lingurițe de ulei de masline, avocado sau migdale.

Puteți combina, de exemplu, o treime de farfurie cu pui la cuptor cu 2 treimi de farfurie cu salată verde, roșii și ciuperci, stropite cu puțin ulei de masline. O altă variantă este: o treime de farfurie cu brânza de vaci, cu 2 treimi de farfurie cu o salată din 3-4 fructe, la care se adaugă câteva migdale. Evident, alcoolul, zahărul, sucurile carbogazoase sunt interzise, în schimb sportul, timp de 30 de minute pe zi, face minuni, conform doc.ro.

Citește și: Dieta Sofiei Vergara, la 48 de ani! Ce alimente evită cu orice preț pentru a-și menține silueta

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton