Diana Sar, actrița din ”Vlad”, detalii despre experiențele amoroase: ”Am avut mulți iubiți. Nu știu dacă sunt chiar 100”

 Stamen Diana
.

Diana Sar, actrița din serialul Vlad difuzat la ProTV, a făcut dezvăluiri fără perdea despre viața ei amoroasă. Până la 24 de ani, vedeta a trăit momente intense și a avut experiențe de neuitat.

Fără inhibiții, Diana Sar a povestit despre iubiții ei care nu au fost deloc puțini. Actrița din serialul Vlad a afirmat că îi place să cunoască bărbați cu ajutorul unor aplicații de tip matrimonial, potrivit cancan.ro.

Am intrat și pe aplicații pentru întâlniri, pe Tinder, nu o folosesc în țară, o folosesc când sunt plecată din țară. Am folosit-o când am fost plecată în New York. Mi s-a părut mai rapid și mai ușor decât să merg în baruri să caut, dar nu cred că e nimic greșit în asta. (…) Când mă întâlnesc, facem ce facem să ne simțim bine, dar sunt chestii personale de zis.

Diana Sar

Diana Sar, actrița din serialul Vlad, este singură acum, însă are câteva pretenții de la viitorul ei iubit. Actrița vrea ca bărbatul de lângă ea să fie organizat și să aibă un stil de viață sănătos. Vedeta a afirmat că în viața ei au existat foarte mulți bărbați, însă niciodată nu a stat să-i numere.

Nu știu câți iubiti am avut până acum, nu i-am numărat niciodată, sunt mulți, nu știu dacă sunt chiar 100, dar sunt mulți.

Diana Sar

Apariție nonconformistă la Elle Style Awards 2019

Când și-a făcut apariția la Palatul Parlamentului, Diana Sar a reușit să stârnească multe controverse. Actrița din serialul 'Vlad' a venit fără niciun iubit, însă a avut o ținută de la care nu puteai să-ți iei ochii.

Vedeta a purtat o rochie care i-a lăsat un sân la vedere, însă partea intimă a fost acoperită cu un machiaj profesional ca de Halloween.

Citește și: ELLE Style Awards a ajuns la ediția a opta. Vedetele au strălucit pe covorul roșu: iată cele mai excentrice ținute!

FOTO: Facebook, Vlad Chirea

Diana-Sar-3Diana-Sar-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton